Marja Pirttivaara

Johtava asiantuntija

Marja Pirttivaara toimii johtavana asiantuntija Hyvinvointia tiedosta -avainalueella, jonka hankkeisiin kuuluvat mm. genomitietoon perustuva KardioKompassi-hanke sekä avoimeen tietoon liittyvä Helsinki Region Infoshare.

Aiemmin Marja on työskennellyt Sitran Julkishallinnon johtamisohjelmassa (2010–2012) ja Terveydenhuollon ohjelmassa (2005–2009). Ennen Sitraan tuloaan hän työskenteli Tellabs Oy:ssä (2000–2005), Tekesissä (1994–2000), kauppa- ja teollisuusministeriössä (1988–1994) ja Helsingin yliopistossa (1881–1988). Tällä hetkellä Marja on Runar Bäckströmin säätiön hallituksen jäsen ja aiemmin hän on toiminut hallituksen jäsenenä Keksintösäätiössä.

Marjan kiinnostuksen kohteita ovat mm. ihmisten hyvinvointi ja terveys, genomitieto ja geneettinen sukututkimus, avoin tieto ja tiedon hyödyntäminen, ICT, some ja verkostot, uudet teknologiat, palvelut ja innovaatiot, yhteiskunta, talouselämä ja kulttuuri. Koulutukseltaan hän on fysiikan tohtori Helsingin yliopistosta ja MBA (sosiaali- ja terveysjohtaminen) Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteisestä koulutusohjelmasta.

Aiheet ja hankkeet, joiden parissa tämä henkilö työskentelee

Tältä kirjoittajalta

  1. Helsinki Region Infoshare...

   Uutiset 0

   Kaupunginjohtajan vuoden saavutuspalkinto myönnettiin Helsinki Region Infoshare -hankkeelle 20.11. Usean toimijan yhteishankkeessa avataan...

   4 vuotta sitten kirjoittajalta Marja Pirttivaara
  2. Sendai, Fukushima, Tokio,...

   Blogit 0

   Japanin katastrofitilanteessa Internet ja sosiaalinen media ovat jälleen näyttäneet vaikuttavuutensa. Kansalaiset ja viranomaiset ovat...

   5 vuotta sitten kirjoittajalta Marja Pirttivaara
2017 Sitra | käyttöehdot