Ville Koiste

Asiantuntija, Uudistumiskyky

Ville Koiste toimii asiantuntijana Sitran Hyvinvointia tiedosta -avainalueella, jossa hän vastaa erityisesti sidosryhmäsuhteiden kehittämisestä sekä erilaisista kokeiluista ja hankkeista hyvinvoinnin alueella.

Aikaisempaa työkokemusta Villellä on muun muassa rahoitusalalta OP-Pohjolasta sekä erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on myös tutkinut innovaatioverkostoja Aalto-yliopiston Markkinoinnin laitoksella. Villen erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat verkostotalous ja osaamisverkostot sekä niiden vaikutukset yhteiskunnan eri alueilla.

Aiheet ja hankkeet, joiden parissa tämä henkilö työskentelee

Tältä kirjoittajalta

  1. Miksi IBM valitsi Suomen...

   Blogit 0

   IBM investoi Suomeen terveydenhuollon digitalisaation, osaamispääoman ja startup-verkoston vuoksi. Tärkeimmät syyt saattoivat silti olla luottamus ja...

   5 kuukautta sitten kirjoittajalta Ville Koiste
  2. Kuvassa otetaan verikoetta sormesta.

   Verotuloja, investointeja,...

   Blogit 0

   Suomalaisilla biopankeilla on useita kansainvälisiä kilpailuetuja. Miten niistä saadaan Suomeen kasvua ja uutta liiketoimintaa?

   2 vuotta sitten kirjoittajalta Ville Koiste
  3. HealthPitch-illan demotorilla oli vilkasta keskustelua, kun yrittäjät esittelivät tuotteitaan sijoittajille

   HealthPitch-ilta kokosi...

   Artikkelit 0

   Terveys- ja hyvinvointialan potentiaali Suomessa liittyy vahvaan poikkitieteelliseen osaamiseen niin tutkimuksen kuin esimerkiksi ICT:n alueella.

   2 vuotta sitten kirjoittajalta Ville Koiste
  4. "Mitä te oikein teette?"

   Blogit 0

   Tuoreena työntekijänä, vasta noin kuukauden talossa olleena sitralaisena, olin jälleen uuden haasteen edessä. Olin yksi messutiimimme...

   3 vuotta sitten kirjoittajalta Ville Koiste
2017 Sitra | käyttöehdot