→ Tilaa julkaisu

Tilauslomake

Tällä lomakkeella tilattavat julkaisut ovat maksuttomia. Maksulliset julkaisut eivät ole ostettavissa Sitrasta vaan ovat saatavissa suoraan kustantajalta ja kirjakaupoista.

Nordic green to scale'

Oras Tynkkynen (ed.)'

Nordic green to scale

Alaotsikko
Nordic climate solutions can help other countries cut emissions
Tekijät
Oras Tynkkynen (ed.)
Julkaisupaikka
Kööpenhamina
Julkaisuvuosi
2016
Julkaisija
Sitra ja Pohjoismaiden ministerineuvosto
Outlook
72 s.
ISBN
978-92-893-4734-1
Aihe
ILMASTONMUUTOKSET; HIILINEUTRAALIUS; ENERGIA; ENERGIATEHOKKUUS; TEOLLISUUS; LIIKENNE; RAKENTAMINEN; KOTITALOUDET; MAATALOUS; METSÄT; PÄÄSTÖT; TUULIENERGIA; ÖLJY; POLTTOAINEET; BIOPOLTTOAINEET; BIOENERGIA
2015 oli sitoumusten vuosi. Tästä eteenpäin joka vuoden pitää olla toiminnan vuosi. Pariisin ilmastosopimuksessa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi maiden pitää lisätä ilmastotoimiaan merkittävästi. Ja nopeasti. Sitra lyöttäytyi yhteen Pohjoismaiden ministerineuvoston ja arvostettujen instituutioiden kanssa kaikista Pohjoismaista vastatakseen yksinkertaiseen kysymykseen: kuinka pitkälle päästäisiin pelkästään sillä, että olemassa olevia pohjoismaisia ilmastoratkaisuja otettaisiin laajasti käyttöön maailmalla. Tämä selvitys osoittaa, että on jo olemassa lukuisia toimivia ilmastoratkaisuja, ja vieläpä kohtuuhintaan. Ei ole mitään syytä odottaa. Toiminnan aika on nyt.

Aiheita

2017 Sitra | käyttöehdot