10 MAR 2011

Elinvoima-kehitysohjelma alkaa verkostotapaamisella

Torstai 10.3.2011 klo. 11:00 - 22:00

Elinvoima-kehitysohjelma alkaa verkostotapaamisella

Elinvoima-kehitysohjelma jatkaa Suomen elinvoiman lähteet -kehitysohjelman aloittamaa työtä. Kehitysohjelma järjestää vuosittaisia verkostotapaamisia päättäjille, perustaa avoimen virtuaaliverkoston, toteuttaa koulutusfoorumeita sekä käynnistää uusia hankkeita. Tavoitteena on edistää elinvoimaista ajattelua ja toimintaa yhteiskunnan kehittämisessä. 

Elinvoima-kehitysohjelma alkaa torstaina 10.3.2011 verkostotapaamisella. 

Tapaamiseen on osallistumassa 150 suomalaista vaikuttajaa ja päätöksentekijää. Tilaisuudessa pohditaan sitä, miten maailma on vuodessa muuttunut sitten Suomen elinvoiman lähteet -prosessin. Luvassa on katsauksia globaaliin maailmanpoliittiseen ja taloudelliseen tilanteeseen, sekä paneelikeskustelu ajankohtaisista aiheista liittyen talouskehitykseen ja hyvinvointiin.

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus.

10 MAR 2011

Elinvoima-kehitysohjelma alkaa verkostotapaamisella

Torstai 10.3.2011 klo. 11:00 - 22:00

Sisältövirtaa

Sitra.fi:stä
Hankkeet Elinvoimaa paikallisesti

Hankkeen tavoitteena on kartoittaa valittujen paikkakuntien (Oulu, Kuopio, Salo ja Savonlinna) elinvoiman nykytila ja mahdolliset tulevaisuuden elinvoiman lähteet. Hankkeen tavoitteena on myös rakentaa formaatti uusien, tuoreiden näkökulmien löytämiseksi ja toimintamallien rakentamiseksi.

Heinäkuu 2010 - Helmikuu 2011

Hankkeet Suomen elinvoiman lähteet -kehitysohjelma

Sitra on aloittanut uuden kehitysohjelman valmistelun. Kehitysohjelman nimi on Suomen elinvoiman lähteet ja sen tavoitteena on lisätä ymmärrystä Suomen globaalista toimintaympäristöstä ja systeemisten muutosten tarpeesta.   Kehitysohjelman pilottijakso etsii uusia ratkaisuja taantuman jälkeiselle Suomelle. Jakso käynnistyy syksyllä 2010 ja siihen kutsutaan...

Syyskuu 2009 - Maaliskuu 2010


Aiheita

2017 Sitra | käyttöehdot