Hyvä teko
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Ryhdy kestävien ratkaisujen mesenaatiksi

Joukkorahoituspalvelut ovat tuoneet meille kaikille mahdollisuuden vaikuttaa siihen, mitkä ideat, tuotteet ja palvelut toteutuvat. Joukkorahoittaminen on myös helppo ja tehokas tapa antaa tuki kestäviä ratkaisuja luoville yrityksille.

Julkaistu

Säästöt: Sijoittamiseen liittyy aina riskejä, mutta esimerkiksi vastuulliset salkut on koottu siten, että niistä pitäisi saada kohtuullinen tuotto.

Huomioi nämä: Kestävien sijoitustapojen ja joukkorahoituskampanjoiden määrä ei ole vielä kovin suuri, ja niissä on keskimääräistä korkeampi tuotto-riskisuhde.

Hiilijalanjäljen pienentyminen: Sijoittamalla viisikymmentä euroa kuussa ekologisiin rahastoihin pienennät hiilijalanjälkeäsi hieman alle prosentin vuodessa. Päästöjä säästyy, kun sijoitetaan toimintoihin, joiden päästöt ja luonnonvarojen kulutus on noin puolet pienempi maailmanlaajuisesta keskiarvosta.

Vinkit: Sivustolla Joukon Voima voit rahoittaa uusiutuvaa energiaa tai kestävää kulutusta edistäviä hankkeita. Pankistasi saat tietoa vastuullisista rahastoista.

Mistä on kyse?