TEE PARANNUS – ENERGIATEHOKKAAN KORJAUSRAKENTAMISEN VIESTINTÄOHJELMA

AJANKOHTAISTA

Hanke kokosi yhteen kansantajuisessa muodossa tietoa kerros- ja rivitalojen korjausrakentamisen parhaista käytännöistä ja hyödyllisimmästä tutkimustiedosta. Näitä tuotiin esille rakennusalan eri viestintäkanavien ja muiden medioiden sekä tapahtumien kautta. Hanke myös välitti tietoa ja vei käytäntöön tuloksia yhteistyökumppaneiden käynnissä olevista tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-ohjelmista.

Hankkeen osana järjestettävien Tee Parannus! -kilpailujen tavoitteena oli uudistaa korjausrakentamisen toimintamalleja ja lisätä palvelutarjontaa. Hankkeessa järjestettiin myös erilaisia tapahtumia. Lisäksi toteutettiin alueellinen tiedotus- ja teemakiertue.

Suomen Asuntotietokeskus vastasi projektinjohdosta ja koordinoi sisällöntuotantoa. Suomen Kiinteistöliitto panosti energianeuvontaan ja Taloyhtiö.net-portaalin kehittämiseen. Rakennuslehti kehitti verkkosivustoaan energiatehokkaan korjausrakentamisen kysynnän ja tarjonnan kohtauspaikaksi.

Viestintäohjelman toteutukseen osallistuvat Sitran ohella Tekes, Ympäristöministeriö, Suomen Kiinteistöliitto ry, Rakennusteollisuus RT ry, Rakennuslehti sekä Suomen Asuntotietokeskus Oy.

Keskeiset tapahtumat ja uutiset

Uutinen: Korjausrakentamisen tutkimustieto koottiin yhteen »
Uutinen: Kotitalot kuntoon -kilpailu käynnissä »

Uutinen: TeeParannus! -korjausrakennuskilpailuun runsaasti osallistujia »
Tapahtuma: Energiatehokkaan korjausrakentamisen huippuseminaari 23.4.2009 » 
Uutinen: Tee Parannus! -viestintäohjelman avausseminaarissa kannustettiin taloyhtiöitä energiaparannuksiin »
Tiedote: Viestintäohjelma kannustaa parannuksiin taloyhtiöissä »

Linkit

Korjaustieto.fi verkkopalvelu »

Esitteet

TeeParannus yleisesite (pdf) »

Ota yhteyttä