Nina Honkala

Neuvonantaja, Osaamisen aika, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Nina Honkala on mukana rakentamassa elinikäisen oppimisen Suomea neuvonantajan roolissa Osaamisen aika -projektissa. Tehtäväkenttä ulottuu projektikokonaisuuden suunnittelun tuesta etenemisen askelten toteutukseen ja sisältöjen sparraukseen.

Mitä?

Nina on työskennellyt kahden vuosikymmenen ajan strategiaa toteuttavien toimintamallien kehityksen ja muutosten läpiviennin parissa. Hän on nähnyt parhaiden tulosten syntyvän yhteisymmärrystä ja yhteistä motivaatiota luovan fasilitoinnin kautta.

Koulutukseltaan Nina on logistiikkaan, systeemi- ja operaatiotutkimukseen sekä yritysten tietojärjestelmiin syventynyt diplomi-insinööri. Analyyttistä otetta tuottaneen pohjan päälle on sittemmin kertynyt työuran aikaisia oppeja niin kansainvälisen suuryrityksen toiminnasta, PK-yritysten haasteista, yrittäjyydestä kuin esimiestyöstäkin. Tällä hetkellä uusi työelämä toteutuu henkilökohtaisesti perinteistä vapaassa elämänrytmissä yrittäjänä.

Neuvonantajan roolissa Nina sparrailee mielellään hankekokonaisuuksien suunnittelua ja johtamista, sekä tilannekuvien ja uusien konseptien rakentamista.

Häh?

Vapaa-ajalla nauttii uuden kasvun meditatiivisista vaikutuksista puutarhassa. Uskoo, että panostuksemme lasten empatiakykyyn on panostusta viheliäisten ongelmien ratkaisuun. Uskoo myös, että tulevaisuuden kodeissa vanhoista leluista voi printata uusia.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?

Mistä on kyse?