Riina Kopola

Asiantuntija, Julkisen sektorin johtaminen, Sitra

+358 (294) 618 240

Kuka?

Riina Kopola luotsaa Sitran sidosryhmille suunnattuja koulutusohjelmia sekä Vaikuttavuusinvestoimisen avainalueella että Ennakoinnissa. Riina auttaa erilaisia ihmisiä ja organisaatioita luomaan uusia kumppanuuksia, asettamaan tavoitteita yli sektori- organisaatiorajojen ja saavuttamaan ne.

Mitä?

Riinalla on kokemusta useista projekteista, joissa suomalaiset päättäjät ja muutoksentekijät yhteiskunnan eri sektoreilta on tuotu yhteen – oppimaan toisiltaan ja rakentamaan uudenlaista yhteistyötä tuloksekkaasti. Riina on ollut mukana kehittämässä esimerkiksi koulutuksen ja työelämän tulevaisuutta sekä vaikuttavampia hyvinvointi-, terveys- ja sosiaalipalveluita. Riina uskoo työssään vuorovaikutuksen, poikkiyhteiskunnallisuuden ja yhteisen kehittämisen voimaan.

Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Riinaan kannattaa olla yhteydessä, kun haluat tietää lisää Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämöstä, yhteiskunnallisesta markkinoinnista tai kansainvälisestä Education for a Changing World -tutkimusprojektista.

Häh?

Työsähköpostin sulkeuduttua Riinan voi tavata esimerkiksi maastopyörän selästä Keskuspuistosta tai kävelylenkiltä Töölönlahdelta. Riina uskoo, etteivät tulevaisuuteen liittyvät pirulliset haasteet ratkea teknologian vaan ihmisten toimesta.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?