Riina Kopola

Asiantuntija, Julkisen sektorin johtaminen, Sitra
Kuva: Miikka Pirinen
Kuva: Miikka Pirinen

Kuka?

Riina Kopola työskentelee Sitrassa Julkisen sektorin johtamisen avainalueella. Hän vastaa muun muassa kokonaisuuteen kuuluvan koulutusohjelman toteutuksesta sekä digitaalisen oppimisympäristön kehittämisestä.

Riina on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa useita Sitran sidosryhmille suunnattuja koulutus- ja yhteiskehittämisohjelmia, kuten Elinvoima-foorumeita, Vaikuttavuuskiihdyttämöä ja kansainvälistä Education for a Changing World -tutkimusprojektia.

Mitä?

Riinalla on kokemusta useista projekteista, joissa suomalaiset päättäjät ja muutoksentekijät yhteiskunnan eri sektoreilta on tuotu yhteen – oppimaan toisiltaan, luomaan uusia kumppanuuksia ja rakentamaan uudenlaista yhteistyötä tuloksekkaasti. Riina on ollut mukana kehittämässä esimerkiksi koulutuksen ja työelämän tulevaisuutta sekä vaikuttavampia hyvinvointi-, terveys- ja sosiaalipalveluita. Riina uskoo työssään vuorovaikutuksen, poikkiyhteiskunnallisuuden ja yhteisen kehittämisen voimaan.

Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Riinaan kannattaa olla yhteydessä, kun haluat tietää lisää Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämöstä, yhteiskunnallisesta markkinoinnista tai kansainvälisestä Education for a Changing World -tutkimusprojektista.

Häh?

Työsähköpostin sulkeuduttua Riinan voi tavata esimerkiksi maastopyörän selästä Keskuspuistosta tai kävelylenkiltä Töölönlahdelta. Riina uskoo, etteivät tulevaisuuteen liittyvät pirulliset haasteet ratkea teknologian vaan ihmisten toimesta.

Tältä kirjoittajalta

Luitko jo?