Live
Finnsight 2022
Verkkotapahtuma

Finnsight 2022

Kuka määrittää tulevaisuusnäkymiä? Mitä ja ketkä rajataan ulkopuolelle, ja miksi? Miten voisimme kuvitella toisenlaisia tulevaisuuksia mahdollisimman laajalla ja moninaisella joukolla?

  • 03.11.2022 klo 10:00 - 15:00
  • Youtube

Jokavuotinen ennakoinnin suurtapahtuma Finnsight järjestetään torstaina 3.11.2022, ja sen teemana on tulevaisuusvalta. Ohjelmassa on erityisesti keskustelua tulevaisuuskuvien ja osallisuuden laajentamisesta.

Tänä vuonna Finnsight koostuu ajatuksia herättävästä verkkolähetyksestä ja paikallisista Finnsight-studioista, joita kuka tahansa voi järjestää. Kutsummekin juuri sinut järjestämään oman studiosi! Studion voi pitää esimerkiksi työkavereiden kesken, kutsutilaisuutena tai kaikille avoimena tapahtumana. Saat meiltä järjestämisen tueksi ohjeet ja materiaalit.

 Jos haluat saada lisätietoa siitä, miten voit järjestää oman Finnsight-studiosi, niin kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetämme kiinnostuneille sähköpostia alkukesästä.

Finnsight kokoaa Suomessa tehtävää ennakointia julkiseen keskusteluun. Tapahtuma on osa kansallisen ennakointiverkoston toimintaa. Vuonna 2022 Finnsightin järjestelytoimikuntaan kuuluu Sitran lisäksi Business Finland, opetus- ja kulttuuriministeriö, opetushallitus, Suomen Akatemia sekä valtioneuvoston kanslia.

Ohjelma tilaisuuteen tarkentuu lähiaikoina. Ilmoittautumalla saat linkin verkkolähetykseen.

Mistä on kyse?