Live
BioPharma Asia 17
tapahtumat

BioPharma Asia 17

  • 21.03.2017 klo 00:00 - 23.03.2017 klo 00:00

Vuosi 2017 on merkityksellinen monella eri tapaa. Samalla kun Suomi juhlii, viettää myös charmikkaasti keski-ikäistynyt Sitra 50-vuotisjuhliaan. Erityishuomiomme kohteena Uudistumiskyky-teemassa haluamme voimaannuttaa ja inspiroida kaikkia eteenpäin pyrkiviä muutoksentekijöitä.

21.-23.3.2017, BioPharma Asia 17, Suntec Convention Center, Singapore 

BioPharma Asia 17 on alansa suurin vuosittainen tapahtuma Aasiassa. Konferenssi mielenkiintoisine trackeineen ja sen kattava messutarjonta, on erityisen hyvä niille alan toimijoille jotka etsivät aktiivisesti uutta tietoa, kansainvälisiä asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita. 

Sitran sidosryhmämatka on osa Team Finland Singaporen Suomi 100 –juhlallisuuksia. Suurlähettiläs, Paula Parviainen joukkoineen on meille tärkeä yhteistyökumppani verkostojensa sekä erinomaisen ja pitkäjänteisen Suomi-Singaporen suhdetyön vaalijana. Finland ICT Alliancen ja Aasian erityisosaaja, professori, johtaja Matti Hämäläinen samoin, on osa järjestelytoimikuntaa.  

Matkamme Aasian biofarmamarkkinoiden kuhisevaan kuumaan pisteeseen pitää sisällään mm. suurlähetystön vastaanoton ja sidosryhmäillallisen, tapaamisia Singaporen keskeisten julkisten ja yksityisten sijoittajien sekä merkittävien muiden toimijoiden kanssa, kuten Ministry of Health, MOH HoldingsA*Star, DUKE-NUS Medical School ja Economic Development Board.

Sitran kautta rekisteröityvät saavat alennuskoodin, jolla täydestä konferenssiosallistumisesta saa tarjolla olevaa edullisemman hinnan. Se pitää sisällään kolmen päivän konferenssin lisäksi, Speed Networking mahdollisuudet ja iltavastaanotot 21.-22.3.2017 sekä Sitran järjestämän oheisohjelman.

Mukaan on kutsuttu Sitran yhteistyökumppaneita sekä Suomen parhaita bio-, farma- ja genomipuolen asiantuntijoita, vaikuttajia sekä päättäjiä. Ilmoittaudu pian!