Live
Earth School: 30 päivän seikkailu!
Verkkotapahtuma

Earth School: 30 päivän seikkailu!

Opettaja, vanhempi, koululainen: seikkale ja opi luonnosta verkossa Earth Schoolin avulla.

  • 22.04.2020 klo 00:00 - 05.06.2020 klo 00:00
  • Verkossa
  • #EarthSchool

Haluatko oppia ympäristöstä ​​omasta kodistasi? Sukella syvälle luonnon ihmeisiin päivittäisten Earth School -haasteiden avulla verkossa! TED-Ed julkaisee yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päivittäin uuden Earth School -tehtävän 5. kesäkuuta saakka. Tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään ympäristöämme ja oppimaan, kuinka riippuvaisia ​​olemme planeetastamme.

Klikkaa siis Earth Schooliin ja jaa kokemuksiasi verkossa tunnisteella #EarthSchool

Miksi me rakastuimme Earth Schooliin?

Vastauksena COVID-19-kriisiin, iso joukko yhteistyökumppaneita kokoontui tarjoamaan ilmaista ja korkealaatuista opetussisältöä opiskelijoille, vanhemmille ja opettajille ympäri maailmaa. YK: n ympäristöohjelman (UNEP) ja TED-Edin aloitteesta Earth School tarjoaa videoita, lukumateriaaleja ja aktiviteetteja – jotka käännetään 10 kielelle – auttaakseen opiskelijoita ymmärtämään ympäristöä ottaen huomioon heidän roolinsa siinä.

Suomalaiset kumppanit, mukaan lukien Sitra, TAT, WWF, ympäristöministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö ja ulkoministeriö, tuottavat kampanjalle videoita ja materiaaleja kiertotalouden ja kestävän kehityksen teemoista ja juhlivat aloitetta yhdessä kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Mistä on kyse?