Live
HERÄÄMÖ: Onnistuneen kokeilun arkkitehtuuri
Verkkotapahtuma

HERÄÄMÖ: Onnistuneen kokeilun arkkitehtuuri

Marraskuun HERÄÄMÖssä puhutaan kokeilemisesta ja elämästä kokeilun jälkeen.

Tilaisuuden materiaalit

Kalle Niemisen esitys (klikkaa kuvaa!)

Heräämö 17.11. ensimmäinen dia

Jaakko Porokuokan visualisointi

Visualisointi Kalle Niemisen Heräämö-puheenvuorosta

Tilaisuuden kuvaus

Kokeileminen on meille tuttua ja kokeiluja tehdään kosolti. Tiedämme, miten hyviä kokeiluja tehdään ja osaamme oppia niistä. Mutta mitä tapahtuu kokeilun jälkeen? Vaikuttaviksi osoittautuneiden toimintamallien tai ratkaisujen skaalaaminen on hyvin erilaista tekemistä kuin niiden alkuvaiheen kehittäminen. Millaista taitoa, tekemistä ja tukea kokeileminen sekä toimintamallien skaalaaminen edellyttävät? Milloin ylipäätään kannattaa kokeilla ja miten?

Aihetta avaamaan saapuu Sitowisen johtava asiantuntija Kalle Nieminen.

Psst, mekin kokeilemme uutta! HERÄÄMÖ-jatkot: 3 johtopäätöstä kokeiluista tulevaisuuden älykkäissä kaupungeissa järjestetään Facebook livessä perjantaina 19.11. klo 8.30-9.00. Jatkoilla juodaan aamukahvit ja kuullaan Kalle Niemisen kolme johtopäätöstä kokeiluista tulevaisuuden älykkäissä kaupungeissa. Jatkoille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Liity mukaan täällä.

Kuka Kalle Nieminen?

Kalle Nieminen on työskennellyt viimeiset 10 vuotta innovaatioiden ja kokeilevan kehittämisen parissa. Kalle on vetänyt Sitran Ratkaisu 100 -haastekilpailua ja ollut luomassa Sitra Lab toimintamallia. Nykyisessä työssään Kalle vastaa The Smart City Company Sitowisen innovaatiotoiminnasta.

Miten mukaan?

Järjestämme tilaisuuden virtuaalisesti Zoomissa ja striimaamme sen suorana Sitran YouTube-kanavalle. Zoomissa pääset keskustelemaan muiden osallistujien kanssa ja tapaamaan uusia ihmisiä. Mikäli haluat keskittyä kuuntelemiseen tai sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua keskusteluun, liitythän seuraamme YouTuben puolella. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tapahtuman kieli on suomi.

Mikä HERÄÄMÖ?

Sitra Labin HERÄÄMÖ-tapahtumasarjassa palastellaan yhteiskunnallisen muutoksen tekemistä ja tutkitaan keinoja tarttua viheliäisiin ongelmiin. HERÄÄMÖ:ssä pääset tapaamaan yhteiskunnallisen muutoksen tekemisen kansainvälisiä edelläkävijöitä sekä kotimaisia tekijöitä, jotka jakavat oppejaan ja auttavat meitä laajentamaan ymmärrystämme kiinnostavien casejen kautta, teoreettisia viitekehyksiä unohtamatta.

HERÄÄMÖt ovat informatiivisesta esityksestä sekä verkostoitumishetkistä koostuvia aamunavauksia.

HERÄÄMÖ on Sitra Labin Muutoksentekijöiden yhteisön tapahtumasarja. Mikäli olet henkilö, joka haluaa laajentaa horisonttiaan yhteiskunnalliseen positiiviseen muutokseen liittyen ja verkostoitua muiden tulevaisuutta rakentavien tahojen kanssa – tervetuloa mukaan!

Mistä on kyse?