Live
2022 HIMSS European Health Conference & Exhibition
tapahtumat

2022 HIMSS European Health Conference & Exhibition

HIMSS22 Europe -konferenssi tuo kesäkuussa 2022 Euroopan terveysalan huippuasiantuntijat ja yritykset Helsinkiin. Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä Sitran tarjoama alekoodi. Sitran ohjelmassa syvennytään terveysdatan hyödyntämiseen ja terveysalan tulevaisuuteen.

HIMSS kokoaa eurooppalaisen terveysalan yhteisön jälleen Helsinkiin kesäkuussa 2022.

Kiinnostavat asiantuntijat avaavat esityksissään digitaalisen terveydenhuollon ajankohtaisia puheenaiheita. Lisäksi tapahtuma toimii foorumina tulevaisuuden suuntaviivojen ja trendien kartoittamiselle. Lue lisää tapahtumasta tapahtuman virallisilta kotisivuilta.

Rekisteröityminen tapahtumaan on käynnissä ja tarjoamme HIMSSin yhteistyökumppanina alennuskoodin. Käyttämällä koodia HECOG rekisteröitymisen yhteydessä saat 15 prosentin alennuksen.

Suomi-paviljonki

Kotimaiset terveyssektorilla toimivat organisaatiot saavat näkyvyyttä omalla alueellaan Suomi-paviljongissa.

Sitra esittelee askelmerkkejä terveysdatan Euroopan laajuista hyödyntämistä kohti ja millaisia yhteisiä pelisääntöjä se vaatii. Lisäksi tuomme esille tapoja edistää Suomen terveyssektorin kilpailukykyä digitaalisessa kehityksessä.

Tarjoamme monipuolista ohjelmaa muun muassa:

  • Euroopan unionin TEHDAS-yhteistoimintahankkeen vuosittaisessa sidosryhmäfoorumissa 14.6., joka on konferenssin virallinen sivutapahtuma.
  • Suomi-paviljongissa 15.6. teemalla: How data-based innovations reshape healthcare
  • Virallisessa ohjelmassa 16.6.: From Silos to Integrated Care: Towards Open Flow of Data, Research & Collaborations

Tutustu Sitran tarkempaan ohjelmaan englanninkielisellä tapahtumasivulla.

Satakunta Testbedin ja Satakunnan ammattikorkeakoulun osastolla esitellään Sitran osittain rahoittamaa testbed-yhteistyötä ja kehitettävää teknologiaa. Satakunta testbed tarjoaa yrityksille monipuolisia palveluita, jossa yhtenä testi- ja kehitysalustana on SAMKin opetus- ja projektitoiminta. Toiminta on ainutlaatuisen konkreettista, sillä SAMKissa ohjelmoidaan robotteja, pelillistetään kuntoutusta sekä kehitetään monin tavoin opiskelijoiden ja sote-ammattilaisten teknologiavalmiuksia.

Terveysdata 2030 -projektimme tarjoaa oivalluksia reiluun datatalouteen terveysdatan hyödyntämisen näkökulmasta. Vauhditamme terveysdatan hyödyntämistä sekä kotimaassa että Euroopan laajuisesti. 

HIMSS (Healthcare Information and Management Systems Society) on voittoa tavoittelematon, maailmanlaajuinen jäsenpohjainen organisaatio, joka on sitoutunut uudistamaan terveysekosysteemiä tieto- ja teknologialla.

Tapahtuman suomalaispartnerit ovat: sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Sitra, Business Finland, Helsingin kaupunki Health Capital Helsinki -hankkeellaan, Helsingin yliopisto, HUS Helsingin yliopistollinen sairaala, Turku Science Park, KuopioHealth, OuluHealth ja Messukeskus.

Mistä on kyse?