Live
Joustavien tilankäyttöpalveluiden liiketoimintamallit-työpaja
tapahtumat

Joustavien tilankäyttöpalveluiden liiketoimintamallit-työpaja

  • 24.08.2016 klo 12:00 - 16:00

Sitra toteuttaa yhdessä 4L Training & Consulting Oy:n kanssa selvityksen, jonka avulla pyrimme kartoittamaan ja ymmärtämään paremmin joustavien tilankäyttöpalveluiden tuomia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.
 
Projektissa luodaan pikakatsaus tilankäyttöpalveluiden nykytilanteeseen globaalisti ja Suomessa sekä tunnistetaan toimialan tärkeimpiä käytäntöjä, tulevaisuuden kehityspolkuja ja murroskohtia. Selvityksen tarkoitus on tunnistaa ja kehittää vaihtoehtoisia tilankäyttöpalveluiden liiketoimintamalleja jotka vastaavat tulevaisuuden muuttuvia tarpeita. Etsimme toimintamallia, joka palvelisi nykyistä paremmin, tehokkaammin ja joustavammin palveluntarjoajia, tilojen omistajia, korjaajia ja rakentajia sekä tilojen käyttäjiä.
 
Työpajan tavoite

Keskustelemme yhdessä, millaiset mallit, ratkaisut ja palvelukokonaisuudet parhaiten palvelevat eri toimijoita. Haluamme näkemyksiä siitä, kuinka yhteisen toimintamallin tulee joustaa suhteessa esimerkiksi tilan muuttuviin käyttötarkoituksiin, käyttäjän yksilöityihin tarpeisiin, toimitilan sijaintiin ja lähiympäristön erityispiirteisiin.

Tapahtuma on kutsuvierastilaisuus. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä Mira Salmeen.

 

 

 

 

Mistä on kyse?