Live
Miten osaaminen näkyväksi?

Miten osaaminen näkyväksi?

Miltä osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteet ja käytännöt näyttävät Suomessa ja kansainvälisissä verrokkimaissa?

Tilaisuuden aineistot:

Miten osaaminen näkyväksi? -esitysmateriaali

Osallistujien chat-ajatuksia

 

Tervetuloa verkkotilaisuuteen, jossa julkistamme työ- ja elinkeinoministeriön kanssa yhteistyössä toteutetun Miten osaaminen näkyväksi? -selvityksen.

Julkaisu sisältää laaja-alaisen kokonaiskuvan osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteista ja käytännöistä Suomessa sekä kahdeksassa verrokkimaassa. Selvityksessä tarkastellaan koulutusjärjestelmässä, työelämässä ja vapaa-ajalla tapahtuvan oppimisen rakenteita ja käytäntöjä.

Valitut verrokkimaat ovat Alankomaat, Etelä-Afrikka, Irlanti, Kanada, Ranska, Ruotsi, Skotlanti ja Tanska. Selvityksen on toteuttanut Owal Group.

Järjestämme tilaisuuden Zoomin välityksellä ja suoratoistetaan Sitran YouTube-kanavalla.. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Tilaisuuden tallenne ja aineistot tulevat näkyviin tälle sivulle tilaisuuden jälkeen.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa.

Tervetuloa!

8.45 Avaussanat
Helena Mustikainen, projektijohtaja, Sitra ja ja Teija Felt, työmarkkinaneuvos, työ- ja elinkeinoministeriö
Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteet ja käytännöt Suomessa ja kansainvälisissä verrokkimaissa, Olli Oosi, Owal Group
Kommenttipuheenvuorot 
Karoliina Hagman, Accenture
Timo Sinivuori, Nuorisoalan osaamiskeskus Kentauri
Anni Karttunen, Globedu
10.00 Tilaisuus päättyy

Mistä on kyse?