Live
Miten osaaminen näkyväksi?
Miltä osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteet ja käytännöt näyttävät Suomessa ja kansainvälisissä verrokkimaissa?
Ilmoittaudu Siirry ilmoittautumissivulle

Tervetuloa verkkotilaisuuteen, jossa julkistamme työ- ja elinkeinoministeriön kanssa yhteistyössä toteutetun Miten osaaminen näkyväksi? -selvityksen.

Julkaisu sisältää laaja-alaisen kokonaiskuvan osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteista ja käytännöistä Suomessa sekä yhdeksässä verrokkimaassa. Selvityksessä tarkastellaan koulutusjärjestelmässä, työelämässä ja vapaa-ajalla tapahtuvan oppimisen rakenteita ja käytäntöjä.

Valitut verrokkimaat ovat Alankomaat, Etelä-Afrikka, Irlanti, Kanada, Ranska, Ruotsi, Skotlanti ja Tanska. Selvityksen on toteuttanut Owal Group.

Järjestämme tilaisuuden Zoomin välityksellä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Tilaisuuden tallenne ja aineistot tulevat tälle sivulle tilaisuuden jälkeen.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön kanssa.

Tarkempi ohjelma päivitetään lähipäivien aikana.

Tervetuloa!

8.45 Avaussanat
Helena Mustikainen, projektijohtaja, Sitra ja ja Teija Felt, työmarkkinaneuvos, työ- ja elinkeinoministeriö
Osaamisen tunnistamisen ja tunnustamisen rakenteet ja käytännöt Suomessa ja kansainvälisissä verrokkimaissa, Olli Oosi, Owal Group
Kommenttipuheenvuorot (vahvistuvat myöhemmin)
10.00 Tilaisuus päättyy

Mistä on kyse?