Live
Miten saadaan kaikkien osaaminen näkyviin? Tule mukaan rakentamaan kampanjaa!
Verkkotapahtuma

Miten saadaan kaikkien osaaminen näkyviin? Tule mukaan rakentamaan kampanjaa!

Elo-syyskuun 2021 vaihteessa koko Suomi iloitsee osaamisesta: kaikista tiedoista, taidosta, kyvyistä ja vahvuuksista, joita maastamme löytyy! Tervetuloa mukaan rakentamaan yhteistä kampanjaa, jolla autamme ihmisiä huomaamaan osaamistaan.

  • 07.04.2021 klo 13:00 - 14:30
  • Verkkotapahtuma

Tilaisuuden esitysmateriaali.

Mistä on kyse? 

Elo-syyskuun vaihteessa (vkoilla 35 ja 36) järjestettävän osaamisen tunnistamisen kampanjan tarkoitus on auttaa ihmisiä näkemään osaamisensa uusin silmin ja herättää julkista keskustelua siitä, että kaikilla tavoilla hankittu osaaminen on arvokasta.

Osaamista kertyy jokaiselle monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä – missä vain. Aina ihminen ei edes huomaa osaavansa.

Tilaisuudessa kerromme tulevasta kampanjasta ja tavoista liittyä siihen. Kutsumme sinut kanssamme rakentamaan kampanjaa ja keskustelemaan tavoista, joilla voimme yhdessä auttaa ihmisiä osaamisen huomaamisessa.

Keitä toivomme paikalle?

Kampanjaan ja tilaisuuteen toivomme mukaan järjestöjä, opistoja, vapaan sivistystyöntoimijoita, oppilaitoksia, yrityksiä, yhtiötä, yhdistyksiä ja viranomaisia. Mukaan ovat tervetulleita sekä osaamisen tunnistamisen kanssa jo työtä tekevät että sellaiset tahot, joille kysymykset ovat uusia. Toivomme mukaan kaikkia, jotka haluavat tarjota jäsenilleen, asiakkailleen, henkilöstölleen tai muille kohderyhmilleen tukea osaamisen huomaamiseen.

Sitran kanssa kampanjaa ovat mukana suunnittelemassa Kansalaisopistojen liitto KoL sekä Opintokeskus Sivis.  Yhdessä saamme koko Suomen tarkastelemaan osaamistaan uusin silmin!

Tilaisuus järjestetään Zoom-verkkoalustalla.

Keskustelevassa tilaisuudessa kerromme tulevasta kampanjasta ja kuulemme teidän ajatuksianne!

Tervetuloa!

Mistä on kyse?