Live
Radical Health Festival Helsinki 2023
Tapahtumat

Radical Health Festival Helsinki 2023

Radical Health Festival tuo kesäkuussa 2023 Euroopan terveysalan huippuasiantuntijat ja yritykset Helsinkiin. Sitran ohjelmassa syvennytään terveysdatan hyödyntämiseen ja terveysalan tulevaisuuteen.

Radical Health Festival kokoaa poikkitieteellisen terveysalan yhteisön Helsinkiin kesäkuussa 2023.

Tapahtumassa kuullaan maailmanluokan puhujia, tutustutaan digitaalisen terveyden startupeihin ja tavataan kansainvälisiä näytteilleasettajia. Tapahtuman teemoja ovat terveydenhuollon digitalisaatio, tekoäly, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, mielenterveys ja innovaatiot. Kantavana ajatuksena on koota niin yksityiset kuin julkiset toimijat, alan ammattilaiset sekä potilaat kaikki yhdessä ratkomaan terveysalan viheliäisiä ongelmia. Lue lisää tapahtumasta ja rekisteröitymisestä tapahtuman virallisilta kotisivuilta.

Sitra esittelee askelmerkkejä terveysdatan Euroopan laajuista hyödyntämistä kohti ja millaisia yhteisiä pelisääntöjä se vaatii. Lisäksi tuomme esille tapoja edistää Suomen terveyssektorin kilpailukykyä digitaalisessa kehityksessä.

Terveysdata 2030 -projektimme tarjoaa oivalluksia reiluun datatalouteen terveysdatan hyödyntämisen näkökulmasta. Vauhditamme terveysdatan hyödyntämistä sekä kotimaassa että Euroopan laajuisesti. Euroopan unionin TEHDAS-yhteistoimintahankkeen vuosittainen sidosryhmäfoorumi järjestetään 14.6.2023 Radical Health Festivalin yhteydessä.

Vinkki: Pyydä alennuskoodi lähettämällä viesti osoitteeseen tehdascoordination@sitra.fi

Lisätietoja Sitran ohjelmasta tapahtumaviikon aikana päivitetään tälle verkkosivulle.

Mistä on kyse?