Live
Sote-toimijoiden naisverkoston aamiaistilaisuus

Sote-toimijoiden naisverkoston aamiaistilaisuus

Sotesisaret -naisverkoston tavoitteena on vauhdittaa suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen tehtävää työtä ja toimia keskinäisenä sparrausryhmänä. Verkoston ensimmäinen aamiaistilaisuus pidetään 16.5.2017.

Suomen 100-vuotisjuhlan teema on ”yhdessä”. Siksi nyt on hyvä verkostoitua ja viedä eteenpäin uudenlaista, rajat ylittävää yhteistyötä.

Yhteistyön edistämiseksi olemme perustaneet Sotesisaret -naisverkoston, jonka tavoitteena on vauhdittaa suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen tehtävää työtä ja toimia keskinäisenä sparrausryhmänä.

Tervetuloa ensimmäiseen aamiaistapahtumaan Sitraan kuulemaan ajankohtaiset sote-kuulumiset sekä verkostoitumaan! Kutsu on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja voit välittää kutsua omalle naisverkostollesi.

Verkoston kummiksi on lupautunut sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee, joka myös avaa ensimmäisen aamiaistilaisuutemme.

Aamiaistilaisuuden aiheena ovat valinnanvapauskokeilut ja kuulemme myös DNA:n esityksen heidän paljon positiivista julkisuutta saaneesta Great Place to Work -työstään.

Ohjelma

7.30 – 8.00

Aamiainen

8.00-8.10

Tervetuloa!

Päivi Sillanaukee, kansliapäällikkö, STM

Eveliina Huurre, projektijohtaja, Sitra

8.10-9.00

Kokemuksia valinnanvapauskokeiluista

– Ylä-Savon SOTE ky, Laura Vuorensola, projektipäällikkö 

– Jyväskylän kaupunki, Riitta Pylvänen, projektipäällikkö

– Hämeenlinnan kaupunki, Niina Haake, projektipäällikkö

Kommenttipuheenvuoro

Sari Rautio, puheenjohtaja, Hämeenlinnan kaupunginhallitus

 9.00 – 9.30

Great Place to work

Case DNA, Vilhelmiina Wahlbeck, viestintäjohtaja, DNA Oyj

 9.30-9.45

 Verkostoitumista

Ota yhteyttä
 
Eveliina Huurre