Live
Tutkittua tietoa oppivasta työelämästä – Osaaminen tuottavuuden lähteenä
Verkkotapahtuma

Tutkittua tietoa oppivasta työelämästä – Osaaminen tuottavuuden lähteenä

Mitä tiedämme jatkuvasta oppimisesta? Mitä oppiminen on strategisena kyvykkyytenä? Miten osaamisen hyödyntäminen vaikuttaa työmarkkinoiden toimintaan?

Tilaisuuden ainestot:

27.5. Osaaminen tuottavuuden lähteenä

27.5. Osallistujien oivalluksia

27.5. Tutkijoiden esitysten taustatekstit

 

Tervetuloa Tutkittua tietoa oppivasta työelämästä verkkotapahtumasarjan toiseen osaan, jossa eri alojen asiantuntijat esittelevät uusinta tietoa jatkuvasta työssä oppimisesta Suomessa. Tämän tilaisuuden teemana on Osaaminen tuottavuuden lähteenä.

Zoomissa toteutettava tilaisuus on suunnattu kaikille jatkuvan oppimisen kysymysten parissa työskenteleville päättäjille, asiantuntijoille ja tutkijoille. Ilmoittaudu mukaan ylläolevasta linkistä. Osallistumislinkin tilaisuuteen saat sähköpostitse.

Tilaisuudet tukevat jatkuvan oppimisen parlamentaarista uudistustyötä ja ovat jatkoa 26.11.2019 järjestetylle jatkuvan oppimisen tutkijatapaamiselle. Siinä tarkasteltiin jatkuvaa oppimista yksilön, työyhteisöjen ja yhteiskunnallisen investoinnin näkökulmista. Tutustu 26.11.2019 tilaisuuden antiin:

https://www.sitra.fi/artikkelit/elinikaista-oppimista-uudistetaan-tutkimustietoa-hyodyntaen/

https://minedu.fi/tutkijatapaaminen

Järjestämme tilaisuudet yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön sekä valtiovarainministeriön kanssa.

Mistä on kyse?