Live
Tule edistämään tulevaisuuden liikennettä työpajassa Oulussa
Työpaja

Tule edistämään tulevaisuuden liikennettä työpajassa Oulussa

Miltä näyttää tulevaisuuden liikenne? Millaisia ratkaisuja on jo nyt olemassa, mikä niissä on hyvää ja mitä niissä pitäisi vielä kehittää? Sitra järjestää näitä kysymyksiä käsittelevän työpajan Oulussa tiistaina 19.9. klo 16.00 - 19.00.

Työpajassa pohditaan yhdessä miltä tulevaisuuden liikenteen tulisi näyttää ja miten nykyisiä palveluita kehittää, jotta tulevaisuuden liikkumisen ratkaisut edistäisivät paremmin paitsi meidän, myös ympäristön hyvinvointia.

Työpaja on osa Sitran, Demos Helsingin ja Gaian Viisas liikkuminen nyt ja tulevaisuudessa -selvitystyötä. Työn tavoitteena on havainnollistaa, millaisia liikkumisen erilaisia malleja ja palveluita meillä on nyt käytössämme ja millaisia tavoittelemme vuoteen 2025 mennessä. Haluamme myös saada selville niiden hyödyt ja haitat.

Tilaisuus on maksuton ja tarjolla suolaista purtavaa.

Työpajan ohjelma

16:00-16.30 Paikalle saapuminen, ruokaa tarjolla
16:30-17:30 Liikkuminen nyt
17:30-17:45 Kahvitauko
17:45-18:45 Liikkuminen tulevaisuudessa
18:45-19:00 Wrap up & tilaisuuden päättäminen

Osallistu keskusteluun!

Oletko jo kokeillut uusia liikkumisen palveluita kuten Kyyti tai muita uudenlaisia liikkumisen palveluita? Kiinnostaako sinua tulevaisuuden liikkumisratkaisut ja haluat kantaa kortesi kekoon niiden kehittämisessä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Vastaa ennakkoon tähän kyselyyn ja voit voittaa VR:n lahjakortin (2 x 100 €). Löydät ohjeet työpajaan ilmoittautumiselle kyselyn lopusta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua työpajaan suoraan myös täältä.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Lisätietoa työpajoista antaa Ossi Korhonen, ossi.korhonen@demoshelsinki.fi

Mistä on kyse?