Live
World Circular Economy Forum 2019
tapahtumat

World Circular Economy Forum 2019

Sitra järjestää 3.-5. kesäkuuta 2019 World Circular Economy Forum 2019 -tapahtuman Finlandia-talolla Helsingissä. Jo kolmatta kertaa järjestettävään maailman kiertotalousfoorumiin odotetaan 2.000 kiertotalouden huippuasiantuntijaa.

Katso koko ohjelma ja suoratoistot osoitteessa www.wcef2019.com

Sitra järjestää 3.-5. kesäkuuta 2019 World Circular Economy Forum 2019 -tapahtuman Finlandia-talolla Helsingissä. Jo kolmatta kertaa järjestettävään maailman kiertotalousfoorumiin odotetaan 2.000 kiertotalouden huippuasiantuntijaa. 

WCEF2019 tähtää kiertotalouden nostamiseen seuraavalle tasolleTavoitteena on siirtyä globaalin kiertotalouden seuraavaan erään siten, että otetaan huomioon pohjoismaiset arvot, kuten yhteiskunnallinen tasa-arvo ja ympäristön suojelu. Näin kiertotalous olisi oikeudenmukaisempi ja osallistavampi ja siitä hyötyisivät sekä rikkaat että köyhät. 

Foorumin 17 osiota koostuvat huippuluennoista, teemakeskusteluista ja verkottumistapahtumista. Näiden ohella tapahtuman aikana järjestetään lukuisia sivusessioita ja sivutapahtumia. 

WCEF2019:n järjestävät Sitran kanssa yhteistyössä Euroopan investointipankki (EIB), maa- ja metsätalousministeriö, Nordic Innovation, työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö ja ympäristöministeriö. Lisäksi kumppaneina ovat Climate-KIC, Ellen MacArthur Foundation, Euroopan komissio, Euroopan ympäristöjärjestö, Maailmanpankki, Pääkaupunkiseudun Smart & Clean -säätiö ja YK:n ympäristöohjelma UNEP. 

Lue lisää WCEF2019:stä englanniksi osoitteessa www.wcef2019.com. 

Mistä on kyse?