archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Aho linjaa Sitran blogissa tulevaisuutta Sitran Venäjä-toimien suhteen

Sitran yliasiamies Esko Aho lupaa Sitran blogissa, etteivät toimet Venäjän suhteen pääty Venäjä-ohjelman loppumiseen.

Julkaistu

Sitran yliasiamies Esko Aho lupaa Sitran blogissa, etteivät Sitran toimet Venäjän suhteen pääty Venäjä-ohjelman loppumiseen. – Haluamme varmistaa sen, että hallitusohjelmaan kirjattu sitoutuminen paremmasta Venäjä-asioiden koordinaatiosta muuttuu käytännön teoiksi, Aho linjaa.  – Kyse ei voi olla pelkästään julkisen hallinnon sisäisistä asioista, vaan yhteisen aloitteen tulisi kattaa myös teollisuuden ja muun yksityisen sektorin toimijat. Sitran blogi löytyy osoitteesta blogi.www.sitra.fi. Blogia päivitetään viikoittain. 
 
Sitran yliasiamies Esko Aho toteaa tuoreessa blogikirjoituksessaan, etteivät Sitran ponnistukset Venäjä-asioiden lopu Sitran Venäjä-ohjelman päättyessä vuodenvaihteessa. – Haluamme varmistaa sen, että hallitusohjelmaan kirjattu sitoutuminen paremmasta Venäjä-asioiden koordinaatiosta muuttuu käytännön teoiksi, Aho linjaa.  – Kyse ei voi olla pelkästään julkisen hallinnon sisäisistä asioista, vaan yhteisen aloitteen tulisi kattaa myös teollisuuden ja muun yksityisen sektorin toimijat.  

– Jos ja kun tällainen aloite nopeassa tahdissa toteutuu, olemme tietenkin valmiit antamaan sen tueksi oman panoksemme, Aho jatkaa kirjoituksessaan. – Kaikki omat kokemuksemme kolmen vuoden ohjelmatyöstä ovat käytettävissä. Sen ohella olemme valmiit osallistumaan myös käytännön toimiin.  

Ahon koko kirjoitus on luettavissa Sitran blogissa osoitteessa blogi.www.sitra.fi. Aiemmin Aho on blogissa kommentoinut terveydenhuollon resurssointia kirjoituksessaan Terveydenhoitokeskustelu hakoteillä.  

Sitran blogi on avattu osana 40-vuotisjuhlavuotta, ja sen tarkoituksena on tuoda esille Sitran asiantuntijoiden yhteiskunnallisesti kiinnostavia, Sitran toiminta-alueisiin liittyviä havaintoja ja näkemyksiä.  

Blogissa ovat ilmestyneet myös mm. elintarvikeohjelman johtaja Anu Harkin kirjoitus geenimuunnellusta soijasta, ympäristöohjelman johtaja Jukka Noposen teksti Suomen asemasta ympäristömarkkinoilla sekä terveydenhuolto-ohjelman senior advisor Jussi Huttusen kirjoitus terveydenhuollon kriisistä.  

Sitran blogia päivitetään jatkossa viikoittain. Se on tilattavissa myös RSS-feedinä.  

Lisätietoja

blogi.www.sitra.fi
Tiedottaja Karoliina Luoto, puh. 040 765 8504, sähköposti etunimi.sukunimi@sitra.fi

Mistä on kyse?