Arvioitu lukuaika 2 min

Haemme IT-päällikköä

Oletko sinä ICT-ratkaisujen monipuolinen tulevaisuudentekijä?

Kuva: Topias Dean, Sitra

Julkaistu

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo, jonka tavoitteena on reilu ja kestävä tulevaisuus – hyvä elämä, jota eletään maapallon kantokyvyn rajoissa.

Käytännössä Sitra ennakoi yhteiskunnan muutoksia, selvittää kehitysvaihtoehtoja, tekee ja rahoittaa kokeiluja, kehittää toimintamalleja ja tuo ihmiset ja organisaatiot yhteen, jotta uudistuminen onnistuu.

Toimintamme rakentuu yhä voimakkaammin modernien ICT-ratkaisujen varaan. Kaikki Sitran käyttämät tietojärjestelmät ovat pilvipalveluissa tai muuten palveluna hankittuja. Päivittäisessä käytössä ovat Microsoft 365 ja Power Platform -palvelut.

Etsimme nyt asiantuntevaan joukkoomme

IT-Päällikköä

johtamaan Sitran IT-palveluita vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Haluat kehittää laajalti projektimuotoista työtä tekevälle tulevaisuustalolle sopivia ICT-ratkaisuja ja olet kovan tason it-osaaja, jolla on kokemusta erilaisten kehitysprojektien vetämisestä. Sinulla on vahva halu modernin it-strategian toteuttamiseen ja tahtoa rakentaa it-arkkitehtuuri, jossa uusien ratkaisujen luominen ja tarjoaminen sujuvat vaivatta.

IT-Päällikkönä vastaat Sitran kokonaisarkkitehtuurista ja tietojärjestelmien kokonaisuudesta ja teet läheistä yhteistyötä Sitran eri toimintojen kanssa. Varmistat tiimisi kanssa tietotekniikkapalveluiden sujuvuuden ja johdat kehittämisprojekteja. Tuet Sitran ylintä johtoa digistrategian kehittämisessä ja toteutuksessa. Toimit tieto- ja asiakirjahallinnon esihenkilönä ja huolehdit tiimiläistesi työhyvinvoinnista. Vastaat yhteistyö- ja toimittajaverkoston luomisesta, koordinoinnista ja seurannasta. Tehtävässäsi raportoit hallintojohtajalle.

Odotamme sinulta

 • kokemusta keskisuurten tai suurten (min 100 käyttäjää) organisaatioiden it-johtamisesta (vähintään 5 v)
 • vankkaa osaamista tiedonhallinnan kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä
 • kokemusta toiminnan kehittämisestä digitalisoinnin avulla sekä näkemyksellisyyttä ja kiinnostusta edistyksellisiin it-ratkaisuihin (ml. tekoäly)
 • kokemusta Microsoftin pilvipalveluista ja niiden hyödyntämisestä
 • erinomaisia projektinjohtamistaitoja sekä laajaa käytännön kokemusta erilaisten järjestelmäratkaisujen ja palveluiden suunnittelusta sekä rakentamisesta
 • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta esihenkilötyöstä
 • erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • kykyä hankkia tietoa useista eri lähteistä sekä kykyä arvioida informaatiota, tuottaa uutta tietoa, hallita laajoja asiakokonaisuuksia ja tehdä johdonmukaisia esityksiä ja ratkaisuja
 • intoa sujuvan ja tietoturvallisen käyttökokemuksen luomiseen ja viestinnällisesti toimiviin ratkaisuihin
 • sujuvaa englannin kielen taitoa
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä halua ja intoa oppia uusia asioita

Lisäksi arvostamme intohimoa it-alan kehityksen seuraamiseen, analyyttistä ongelmanratkaisukykyä sekä itsenäistä työotetta. Julkisten hankintamenettelyjen tunteminen luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä innostavassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Pääset tekemään mielenkiintoista työtä yhdessä Sitran muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.
 • mahdollisuuden toiminnan prosessien uudistamiseen, sekä toimintaa tukevien tietojärjestelmien määrittelyyn ja kehittämiseen.
 • mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää organisaatiomme toimintaa.
 • näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Heidi Saario to 9.9. klo 9.30–10.30 ja pe 17.9. klo 14–15, puh. +358 294 618 203. Voit olla yhteydessä myös MPS:n konsulttiin Sani Kaajakseen ma 13.9. klo 10–11 tai to 16.9. klo 14–15, puh. +358 20 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si MPS:n hakusivulla 19.9.2021 mennessä.

Aihe

Sitra työpaikkana

Oletko sydämeltäsi maailmanparantaja, osaamiseltasi asiantuntija ja asenteeltasi tekijä? Ehkä tuleva sitralainen?

Julkaistu

Mistä on kyse?