archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme viestinnän ammattilaista sosiaali- ja terveydenhuoltoalan uudistamistyöhön

Etsimme viestinnän ammattilaista, jonka tehtävänä on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamisen hankkeiden viestinnästä.

Julkaistu

Sitra on tulevaisuusorganisaatio, jossa työskentelee noin sata uudistamisen ammattilaista. Teemme töitä Suomen kilpailukyvyn ja suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ennakoimme yhteiskunnan muutosta, etsimme käytännön tekemisellä uusia toimintamalleja ja vauhditamme kestävään hyvinvointiin tähtäävää liiketoimintaa. Arvojamme ovat ennakkoluulottomuus, tavoitteellisuus ja vastuullisuus.

Etsimme osaajiemme joukkoon erinomaiset viestintätaidot omaavaa viestinnän ammattilaista, jonka tehtävänä on vastata sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamiseen liittyvien hankkeidemme viestinnästä. Hankkeet keskittyvät pitkälti sosiaali- ja terveydenhuollon rahoituksen järjestämiseen ja ne toteutetaan yhteistyössä kuntien, ministeriön, yritysten ja yliopistomaailman kanssa.

Tehtäviisi kuuluu sidosryhmäviestinnän strateginen suunnittelu ja monikanavainen toteuttaminen. Sinulla on kyky reagoida nopeasti uutisaiheisiin, kirjoitat sujuvia asiantuntijatekstejä ja osaat vahvistaa viestiäsi raikkaalla visuaalisuudella. Ymmärrät myös maineenhallinnan merkityksen organisaatioviestinnässä. Osallistuminen sosiaalisen median keskusteluun on luonteva osa työtäsi.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on vahva kokemus ja osaaminen sidosryhmätyöstä ja ulkoisen viestinnän toteutuksesta. Löydät kulloinkin ajankohtaiseen aiheeseen sopivat viestinnälliset keinot. Myös valmius ja halu palvella mediaa asiantuntevasti ja tehokkaasti on edellytys tehtävässäsi onnistumiseen.

Tunnet ammattiylpeyttä viestin osuvasta kiteyttämisestä ja sopivan ajoituksen löytämisestä. Hallitset valtionhallinnon toimintatavat ja olet kiinnostunut sosiaali- ja teveydenhuoltoalan asioista eri ikäryhmien näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja viestinnän näköalapaikalla sekä aktiivisen ja ammattitaitoisen työyhteisön. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan 2 vuotta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Veera Heinonen, tiedustelut puhelimitse (puh. 050 372 5244) ke 13.8. klo 15-16 ja pe 15.8. klo 15-16. Hyvän näkymän viestintätiimimme työhön antaa @SitraFund Twitterissä ja www.sitra.fi-verkkosivut.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen torstaihin 21.8.2014 mennessä osoitteeseen rekrytointi@sitra.fi

Mistä on kyse?