Arvioitu lukuaika 5 min

Haemme viestintäjohtajaa Sitraan

Sitra on suomalaisten tulevaisuustalo. Rakennamme reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta, jossa ihmiset voivat hyvin maapallon kantokyvyn rajoissa. Olemme kansallisesti ja kansainvälisesti vaikuttava, uniikki yhdistelmä ajatushautomoa, kokeilujen ja toimintamallien edistäjää sekä yhteistyön rakentajaa. Eduskunnan alaisena riippumattomana rahastona toimintamme rahoitetaan sijoitustoimintamme tuotoilla. Strategiamme uusia painopisteitä ovat reilu datatalous, demokratia ja osallisuus sekä luonnon monimuotoisuus.

Kuva: Topias Dean, Sitra

Julkaistu

Viestintä- ja yhteistyösuhteiden johtajana tehtäväsi on johtaa ja kehittää Sitran viestintää, joka edistää Sitran yhteiskunnallisen työn vaikuttavuutta. Kaikki tekemisemme perustuu strategisiin tavoitteisiimme ja niiden mukaiseen viestintään. Onnistunut viestintä laajentaa tulevaisuustyöhön osallistuvien joukkoa, samalla kun tulevaisuuden mahdollisuudet tuodaan lähelle toimeenpanevien tahojen arkea. 

Vastuullasi on:  

  • Sitran ulkoisen ja sisäisen viestinnän ohjaaminen ja kehittäminen, mikä sisältää esihenkilö-, budjetti- ja raportointivastuun.  
  • Organisaation ulkoiset viestintäkananavatniiden julkaisupolitiikka ja vaikuttavuuden seuranta. 
  • Sitran brändi, jossa tärkeänä elementtinä on Sitraan vahvasti kytkeytyvä yhtenäinen, tunnistettava visuaalinen ilme.  
  • Tuoda johtoon laaja ymmärrys siitä, mihin viestinnän mahdollisuudet ovat kehittymässä.  
  • Sitraorganisaation yhteistyösuhteet keskeisiin sidosryhmiin Suomessa ja kansainvälisesti. 

Noudatamme toiminnassamme hyvän hallinnon periaatteita, julkisuuslakia ja kielilakia. Viestintämme nojaa viestinnän eettisen neuvottelukunnan (VEN) määrittelemiin viestinnän eettisiin ohjeisiin, Sitran arvoihin sekä sitralaisen kulttuurin tahtotilaan 

Odotamme sinulta: 

  • Soveltuvaa ylempää yliopistotutkintoa ja käytännössä osoitettua johtamistaitoa asiantuntijoiden johtamisesta. 
  • Näkemystä ja ymmärrystä yhteiskunnan päätöksenteosta ja valmiutta osallistua vaativaan asiantuntijatason keskusteluun.  
  • Erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, kykyä johtaa muutosprosesseja ja projekteja, monipuolisia yhteiskunnallisia verkostoja sekä laaja-alaista kokemusta vaikuttavuuden saavuttamisesta.  
  • Näyttöä vaativasta sidosryhmätyöstä Suomen lisäksi myös kansainvälisessä toimintaympäristössä.  
  • Erinomaista kirjallista ja suullista ilmaisua suomeksi ja englanniksi sekä lisäksi hyvää ruotsinkielentaitoa.  

Odotamme lisäksi sinulta innostusta ja ymmärrystä nykyaikaisten viestinnällisten vaikuttamisvälineiden toiminnallisuuksista ja ennakoivaa sekä innovaatiolähtöistä työskentelytapaa yhdessä Sitran viestinnän ammattilaisten kanssa. 

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme nykyaikaisen työyhteisön tuen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa suomalaiseen yhteiskuntaan. Sitrassa pääset luotaamaan tulevaisuutta ja kokeilemaan erilaisia ratkaisuja. 

Hakemus

Yliasiamies nimittää tehtävään valitun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sitran yliasiamiehelle osoitetun hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköisesti osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 1.3.2021 klo 16.00. Hakija voi ilmoittaa, ettei halua nimeään julkistettavan. Tällöin on kuitenkin huomioitava, että Sitra noudattaa julkisuuslakia. Ruotsinkielinen ilmoitus löytyy osoitteessa www.sitra.fi/rekrytering. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat yliasiamies Jyrki Katainen vk ke 17.2. klo 8.30 – 9.30 ja To 18.2. klo 12.00 – 13.00 puh. 029 461 8650 ja MPS:n konsultti Jaana Jaatinen, puh. 020 746 9690. 

Sitrasta organisaationa lisätietoja antavat hallintojohtaja Heidi Saario ti 16.2 klo 15.30–16.30 ja pe 19.2 klo 15–16 puh. 0400629264 ja henkilöstöpäällikkö Leila Maïche-Plathan ma 15.2. klo 14.00-15.00 ja pe 19.2. klo 12.00-13.00 puh 0505219018  

 

Aihe

Sitra työpaikkana

Oletko sydämeltäsi maailmanparantaja, osaamiseltasi asiantuntija ja asenteeltasi tekijä? Ehkä tuleva sitralainen?

Julkaistu

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?