archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

INNOSUOMI 07 – määräaika lähestyy

Kilpailuaika päättyy 21.9.2007. Kilpailulomakkeen liitteineen voi toimittaa paikalliseen TE-keskukseen (työvoima- ja elinkeinokeskus). Tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnot jaetaan marraskuussa 2007.

Julkaistu

Kilpailuaika päättyy 21.9.2007. Kilpailulomakkeen liitteineen voi toimittaa paikalliseen TE-keskukseen (työvoima- ja elinkeinokeskus). Tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnot jaetaan marraskuussa 2007.

Suomella on ikääntymisen haaste edessä yhtenä ensimmäisinä maista maailmassa Italian, Japanin ja Saksan ohella. Nyt vaaditaan rohkeita toimintatapoja, palveluja ja tuotteita tulevaisuuden tarpeisiin, jotta selviämme ikääntymisen tuomista haasteista. Tänä vuonna INNOSUOMI nostaa esille näitä mahdollisuuksia teemalla ”Innovaatiot ja ikä” itsenäisen Suomen 90. juhlavuoden kunniaksi. Kilpailuehdotuksia odotetaan kaikilta toimialoilta, teknisiä ja palvelu-innovaatioita sekä niiden yhdistelmiä.

Toimi nyt

Kilpailulomake liitteineen tulee toimittaa 21.9.2007 mennessä paikalliseen TE-keskukseen (työvoima- ja elinkeinokeskus).

Lisätietoja antavat

www.innosuomi.fi
TE-keskuksissa toimivat keksintöasiamiehet: www.te-keskus.fi, www.keksintosaatio.fi
Timo Suokas, puh. (09) 69 39 5308, Leena Puolimatka (09) 6939 5239, sähköposti: innosuomi@innosuomi.fi

INNOSUOMI on valtakunnallinen hanke, joka tuo esille ja palkitsee yrityksiä, yhteisöjä ja henkilöitä, joiden ideat, keksinnöt ja innovaatiot ovat merkittävästi edistäneet yritystoimintaa, yrittäjyyttä yleensä, keksintöjen markkinoille saattamista ja siten sellaisia tekijöitä kuten luovuutta, osaamista ja yhteistyötä Suomessa.

INNOSUOMEN taustatahoihin kuuluu laaja joukko elinkeinoelämän vaikuttajia: Elinkeinoelämän keskusliitto, Kauppa- ja teollisuusministeriö, Keksintösäätiö, Keskuskauppakamari, Patentti- ja rekisterihallitus, Sitra, Stakes, Suomen Jobs and Society, Suomen Yrittäjät, Tekes, TE-keskukset ja Työministeriö. Lisäksi mukana ovat maakuntaliitot, Ahvenanmaan Teknologiakeskus, oppilaitoksia ja muita innovaatiotoimintaa tukevia organisaatioita.

Mistä on kyse?