archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

INNOSUOMI 2006 käynnistyy

Teemana tänä vuonna "osaaminen ja oivallukset palvelutuotteiksi".

Julkaistu

Teemana ”osaaminen ja oivallukset palvelutuotteiksi”

Tämän vuoden teemalla INNOSUOMI vauhdittaa innovatiivisten palvelutuotteiden esiin nostamista, kehittämistä ja palkitsemista. Innovatiivisia palvelutuotteita voidaan kehittää mm. prosesseihin, organisaatiorakenteisiin, liiketoimintamalleihin tai jakelukanaviin liittyen.

INNOSUOMI edistää suomalaista innovatiivisuutta

INNOSUOMI 2006 -toimintaan kuuluvat tasavallan presidentin INNOSUOMI-palkinnot, maakunnalliset kilpailut ja tapahtumat, valtakunnallinen kilpailu, INNOKOULU-ideointitapahtuma ja varusmiesten INNOINT-keksintökilpailu.

Tänä vuonna INNOKOULU-tapahtuma on suunnattu Pohjois-Karjalan ammatillisille oppilaitoksille ja Joensuun alueen peruskoulun 1. ja 2. luokille. Jälkimmäiseen liittyy lisäksi Teknologiakasvatus NYT! -projekti.

Tasavallan presidentti jakaa valtakunnalliset INNOSUOMI-palkinnot marraskuussa 2006

INNOSUOMI-palkintoehdotukset toimitetaan paikalliseen TE-keskukseen tai INNOSUOMI-toimistoon. Palkintoehdokkaiden vastaanotto päättyy 22.9.2006. Kilpailuun voivat osallistua yritykset, yhteisöt tai yksityiset henkilöt. INNOSUOMI-palkinnot jaetaan loka-marraskuussa 2006. 

INNOSUOMEN aktiivisiin taustatahoihin kuuluvat Elinkeinoelämän keskusliitto, kauppa- ja teollisuusministeriö, Keksintösäätiö, Keskuskauppakamari, Patentti- ja rekisterihallitus, Sitra, Suomen Jobs and Society, Suomen Yrittäjät, Tekes, TE-keskukset ja työministeriö. Lisäksi mukana ovat maakuntaliitot ja Ahvenanmaan teknologiakeskus sekä oppilaitokset ja muita innovaatiotoimintaa tukevia organisaatioita.  

Lisätietoja:

INNOSUOMI-sivut: www.innosuomi.fi »

INNOSUOMI-projektipäällikkö Timo Suokas
Puh. (09) 6939 5308 tai 040 772 1733 
timo.suokas@prh.fi
 
INNOSUOMI-projektisihteeri Leena Puolimatka
Puh. (09) 6939 5239 tai 040 546 0125 
leena.puolimatka@prh.fi

Mistä on kyse?