archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Kuntaohjelman tapahtumia kesän alussa: Palveluseteliseminaari ja Kuntatalousseminaari 2

Sitran Kuntaohjelma, Kuntaliitto ja Turun kaupunki järjestävät yhteistyössä Palveluseteliseminaarin 1.-2.6.2010 Turku Science Parkissa. Sitran Kuntaohjelma ja Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT järjestävät Kuntatalouseminaari 2 -tilaisuuden 3.6.2010 Kansallismuseon auditoriossa. Ajankohtaisia aiheita luotaavat tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Kirjoittaja

Tuovi Allén

Johtava asiantuntija (virkavapaalla), Kuntaohjelma

Julkaistu

7.5.2010

Sitran Kuntaohjelma, Kuntaliitto ja Turun kaupunki järjestävät yhteistyössä Palveluseteliseminaarin 1.-2.6.2010 Turku Science Parkissa.  Sitran Kuntaohjelma ja Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT järjestävät Kuntatalouseminaari 2 -tilaisuuden 3.6.2010 Kansallismuseon auditoriossa. Ajankohtaisia aiheita luotaavat tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Palveluseteliseminaarissa
1.-2.6.2010 Turun Science Parkissa esitellään eri osapuolten kokemuksia ja näkemyksiä palvelusetelijärjestelmästä. Seminaarin teemoja ovat palvelusetelihankkeen eteneminen eri toimialoilla, sähköiset ratkaisut, palvelusetelin hinnoittelu ja sopimukset sekä kansalaisten osallistuminen omien palvelujensa kehittämiseen. Kaksipäiväisen seminaarin hinta 122 € (sis. alv) sisältää seminaariaineiston, lounaan sekä kahvit. 

Lisätietoja seminaarista ja linkki ilmoittautumiseen  

Sitra ja Valtion taloudellinen tutkimuskeskus VATT järjestävät kuntatalousseminaarin torstaina 3.6.2010 klo 12.30−18.00 Kansallismuseon auditoriossa. Seminaarin aiheita ovat mm. kuntien talouden ja terveydenhuollon näkymät talouskriisin jälkeen, yksityisen ja julkisen tuotannon ja markkinoiden yhteensovittaminen, laatu ja vaikuttavuus palvelutuotannon tuottavuudessa sekä terveydenhuollon rahoituksen uudistaminen. Seminaarissa esitellään myös Sitran palvelusetelihanketta ja sen käyttöä silmätaudeissa ja Tampereen vanhuspalvelussa. Maksuton seminaari on tarkoitettu kunta-alan asiantuntijoille ja vaikuttajille. Seminaariin voi ilmoittautua 24.5.2010 mennessä osoitteesta www.tavicon.fi/sitra.

Seminaarin ohjelma