archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Mauri Heikintalo nimitettiin johtamaan Sitran Koneteollisuuden kasvuohjelmaa

Mauri Heikintalo on työskennellyt Sitrassa vuodesta 2002 sijoitusjohtajana. Nyt käynnistyvän kolmevuotisen Koneteollisuuden kasvuohjelman tavoitteena on auttaa suomalaisia koneteollisuuden yrityksiä kasvamaan aidosti globaaleiksi toimijoiksi.

Julkaistu

Mauri Heikintalo (s. 1949) on nimitetty Sitran Koneteollisuuden kasvuohjelman ohjelmajohtajaksi 10.3.2008 alkaen. Mauri Heikintalo on työskennellyt Sitrassa vuodesta 2002 alkaen sijoitusjohtajana ja hän siirtyy tehtävään Sitra Ventures -yksiköstä.

Nyt käynnistyvän kolmevuotisen Koneteollisuuden kasvuohjelman tavoitteena on auttaa yrityskehityksen, rakennejärjestelyjen ja pääomasijoituksen keinoin kasvuhaluisia suomalaisia koneteollisuuden yrityksiä kasvamaan aidosti globaaleiksi toimijoiksi. Tavoitteena on 3-5 globaalisti kilpailukykyisen yrityksen kehittäminen, joilla on laaja kansainvälinen asiakaspohja ja partneriverkosto.

– Ohjelma sopii hyvin Sitran toimintaan, koska koneteollisuuden kilpailukyvyllä on merkittävä vaikutus koko Suomen kilpailukykyyn, asiamies Mikko Kosonen toteaa.

Lisätietoja

Viestintäpäällikkö Laura Niemi
puh. 050 373 8602
etunimi.sukunimi@sitra.fi