uutiset
Arvioitu lukuaika 2 min

Digikoulutus auttaa oivaltamaan, miksi muutoskyky on tärkeää

Muutoskyky on tulevaisuuden ratkaiseva taito. Taito, joka vaatii yhdessä ajattelua ja oppimista. Näkymiä muutoskykyyn -digikoulutus johdattaa pohtimaan yhteiskunnan muutoskykyä kokonaisuutena.

Kirjoittaja

Saara Saarinen

Johtava asiantuntija, Yhteiskunnallinen ennakointi ja koulutus

Julkaistu

Mistä muutoskyky muodostuu? Millaisia taitoja ja kykyjä se sisältää? Miksi se on tärkeää juuri nyt?

Muutoskyky on tärkeää kestävän tulevaisuuden rakentamisessa

Kaikille avoimen digikoulutuksen avulla opit tunnistamaan muutoskykyyn liittyviä näkökulmia ja lähestymistapoja sekä oivaltamaan, miksi muutoskyvyn vahvistaminen on tärkeää. Koulutuksessa on käytännön vinkkejä muutoskyvyn vahvistamiseen omassa työssä.

Koulutuksessa kootaan yhteiskunnan muutoskykyyn liittyviä näkökulmia ja ilmiöitä kaikkien saataville, helposti ymmärrettävään muotoon. Toivomme, että koulutus innostaisi tutkimaan muutoskykyä syvällisemmin ja pohtimaan sitä oman työn tai elämän näkökulmasta. Toisiaan muutoskyky voi tarkoittaa myös poisoppimista taidoista, jotka eivät palvele enää.

Koulutus on suunnattu asiantuntija- ja kehittämistyötä tekeville ihmisille, jotka haluavat rakentaa kestävää tulevaisuutta yhdessä muiden kanssa. Se on erityisesti heille, jotka eivät vielä ole asian syväosaajia.

Koulutus löytyy eOppivasta

Toivomme, että Näkymiä muutoskykyyn toimisi keskustelunavaajana siitä, miten voisimme yhdessä rakentaa kestävää tulevaisuutta. Koulutus on julkaistu valtion digitaalisessa eOppiva-oppimisympäristössä.

Se on oppijoille ilmainen, eikä vaadi kirjautumista. Koulutuksen voi suorittaa juuri silloin, kun itselleen parhaiten sopii. Aikaa kannattaa varata 30–60 minuuttia. Koulutuksen suorittamisesta voi tulostaa vapaamuotoisen todistuksen. Lisäksi koulutuksen suoritettuaan voi ilmoittautua mukaan huhtikuussa järjestettävään syventävään oppimistilaisuuteen, Muutoskykyliveen, jossa pääsee syventämään oppimaansa yhdessä muiden kanssa.

Aloita koulutus eOppivan sivuilla

P.S. Kutsu ystävä tai kollega tekemään koulutus ja tägää heidät somessa käyttämällä hashtagejä: #muutoskyky #muutosonystävä ja tägäämällä @SitraFund @eoppiva.

Mistä on kyse?