archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Oletko työelämän penkkiurheilija vai tavoitteellinen sprintteri? Tee testi!

Testaa peruskuntosi uudessa työelämässä!

Julkaistu

Mikä on sinun peruskuntosi uudessa työelämässä? Onko valttikorttisi ahkeruus ja hyvä asenne vai oletko suvereeni verkostohai? Entä miten sujuu myyntityö, kun kaupan on oma osaaminen?

Tee Työelämän kuntotesti ja saat arvion omista vahvuuksistasi ja kehityskohteistasi – myös suhteessa muihin suomalaisiin. Ennakkotiedot täyttämällä omia vastauksia pystyy vertaamaan vaikkapa muihin saman koulutustaustan omaaviin vastaajiin. 

Työelämä muuttuu ja uuden työn saaminen edellyttää tekijöiltään uudenlaisia valmiuksia, kykyjä ja monipuolisia ongelmanratkaisutaitoja. Työhaussa oleellista on omien kykyjen tunnistaminen, ja tähän kuntotesti tarjoaa mainiot eväät. Vaikka peruskunto olisikin hyvä, uusia taitoja ja omia työelämävalmiuksia voi ja kannattaa kehittää läpi elämän. 

Työelämän kuntotesti pohjaa Sitran teettämään laajaan työelämätutkimukseen, joka selvitti suomalaisten reittejä työelämään ja sitä, millaiset kyvyt ja taidot poikivat suomalaisten mielestä menestystä muuttuvassa työelämässä. Kyselytutkimukseen vastasi yhteensä 5000 suomalaista.

Mistä on kyse?