archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra ja Helsingin kaupunki rekrytoivat: Strateginen designer

Julkaistu

Sitra ja Helsingin kaupunki etsivät innostunutta ja osaavaa strategista designeria kaupungin sosiaalivirastoon.

Designerin tehtävässä keskitytään organisaation strategiaan ja muotoilupalveluun. Designerin tavoitteena on mm. tukea organisaation muutosta, auttaa kehittämään palveludesignin kulttuuria ja osallistua palveludesigniin liittyviin projekteihin. Tehtävä liittyy Sitran Design Exchange Programme (DEP) -hankkeeseen (http://insidejob.fi/), joka on osa World Design Capital Helsinki 2012 -hanketta. Designer työskentelee kaupungin sosiaalivirastossa vuoden mittaisessa määräaikaisessa työsuhteessa.

Tarkempia tietoja tehtävästä ja hakuohjeet saat hankkeen verkkosivuilta. (http://insidejob.fi/open-positions/) Hakuaika päättyy 30.4.2012.

Tiedustelut
:
Johanna Soininen, assistentti, Sitran Strategia-yksikkö, puh. 09 6189 9246

Sitran julkisen sektorin yhteistyössä käynnistämän Design Exchange Programme (DEP) -hankkeen tavoitteena on kehittää ja tukea uusien toimintatapojen käyttöönottoa ja designvalmiuksia suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin sekä tuoda julkiselle sektorille uudenlaisia ja käyttäjälähtöisiä suunnittelutyökaluja. Hankkeen pitkän tähtäimen tavoitteena on lisätä strategisen designin osaamista ja kasvattaa Suomeen uusi strategisten designereiden sukupolvi, jonka osaamista julkisen sektorin organisaatiot voivat hyödyntää tulevaisuudessa.