archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Sitra rekrytoi: assistentin vuorotteluvapaan sijaisuus

Julkaistu

Haemme assistenttia vuorotteluvapaan sijaiseksi Sitran assistenttipalveluihin Ekologinen kestävyys -teema-alueen avainalueille.

Tehtäviisi kuuluvat kokous- ja kalenterivaraukset, koti- ja ulkomaan matkojen järjestelyt, yhteydenpito sidosryhmiin, tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen, kokousassistenttitehtävät sekä muut hallintoon liittyvät assistenttitehtävät.

Hakijalta edellytämme liiketalouden tai johdon assistenttitutkintoa sekä vahvaa ja monipuolista assistenttityökokemusta. Odotamme hakijalta itsenäistä työotetta, nopeaa asioiden ja toimintatapojen omaksumista, erinomaista yhteistyökykyä sekä organisointitaitoa. Arvostamme hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja ja englanninkielen sujuvaa kirjallista sekä suullista hallintaa.

Tarjoamme monipuoliset ja mielenkiintoiset assistenttitehtävät, dynaamisen työympäristön, innostuneet työkaverit ja näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Koska tehtävä on vuorotteluvapaan sijaisuus, edellytyksenä on, että hakija on työtön tai juuri jäämässä työttömäksi. Sijaisuus kestää noin vuoden.

Lisätietoa tehtävästä antaa Heli Anttonen 27.8. klo 14–16 ja 3.9. klo 13–14  puhelimitse numerossa +358 50 3699 457.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse Heli Anttoselle (etunimi.sukunimi@sitra.fi) viimeistään 4.9.2013. Aihekenttään merkintä ”Assistentti, vuorotteluvapaan sijainen”. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Mistä on kyse?