Julkaistu 20.03.2017

Soteuttamon virtuaalitori tuo sote-toimijat yhteen

Toivotamme kaikki uteliaat ja sotesta kiinnostuneet tahot mukaan verkottumaan – tulitpa sitten miltä toimialalta tai sektorilta tahansa.
Kirjoittaja
Asiantuntija, Viestintä, Sitra
Jukka Vahti vastaa uudistumiskyky-teemaan liittyvien Sitran hankkeiden viestinnästä.

Soteuttamon verkostoitumisalusta on kaikille avoin palvelu, joka palvelee käyttäjiään ympäri vuorokauden. Alustan ideana on auttaa soten parissa nyt tai tulevaisuudessa toimivia tahoja muun muassa

• madaltamaan vuorovaikutuksen kynnystä eri osapuolten välillä
• rikastamaan omia verkostoja
• säästämään aikaa potentiaalisten kumppanien etsinnässä
• kohdentamaan verkottumista tuomalla toimijoiden eri intressejä läpinäkyvämmäksi
• luomaan sektori-, alue- sekä toimialarajat ylittäviä keskusteluyhteyksiä ja potentiaalisia kumppanuuksia

Tutustu match making -työkaluun tästä linkistä

Brellan toteuttamaa verkostoitumisalustaa on perinteisesti hyödynnetty suuremmissa tapahtumissa. Tämä on helpottanut relevanttien sidosryhmien löytämistä ihmisjoukon seasta.

Soteuttamossa Brellaa kokeillaan pioneerihengessä eräänlaisena virtuaalisena torina, joka mahdollistaa verkottumisen ja ajatustenvaihdon paikasta riippumatta. Vuorovaikutuksen kynnystä madaltaa osallistujia yhdistävä konteksti, eli soten uudistaminen ja halu olla tavalla tai toisella mukana vaikuttamassa kehityssuuntaan.

Toivotamme kaikki uteliaat ja sotesta kiinnostuneet tahot mukaan verkottumaan – tulitpa sitten miltä toimialalta tai sektorilta tahansa.

Palvelun uunituoreen viestiominaisuuden kautta voit kätevästi vaihtaa ajatuksia ja kartoittaa yhteistyömahdollisuuksia eri osapuolten kanssa. Vain pari klikkausta ja vuorovaikutus voi alkaa.

Tämän vaivattomampaa ei verkottuminen voi olla!

Mistä on kyse?