archived
Arvioitu lukuaika 1 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Soteuttamon virtuaalitori tuo sote-toimijat yhteen

Toivotamme kaikki uteliaat ja sotesta kiinnostuneet tahot mukaan verkottumaan – tulitpa sitten miltä toimialalta tai sektorilta tahansa.

Kirjoittaja

Jukka Vahti

Projektijohtaja, Digitaalinen valta ja demokratia

Julkaistu

Soteuttamon verkostoitumisalusta Brella on kaikille Soteuttamo-tilaisuuksiin ilmoittautuneille avoin palvelu, joka palvelee käyttäjiään erilaisten Soteuttamo-tilaisuuksien yhteydessä. Alustan ideana on auttaa soten parissa nyt tai tulevaisuudessa toimivia tahoja muun muassa

• madaltamaan vuorovaikutuksen kynnystä eri osapuolten välillä
• rikastamaan omia verkostoja
• säästämään aikaa potentiaalisten kumppanien etsinnässä
• kohdentamaan verkottumista tuomalla toimijoiden eri intressejä läpinäkyvämmäksi
• luomaan sektori-, alue- sekä toimialarajat ylittäviä keskusteluyhteyksiä ja potentiaalisia kumppanuuksia

Voit kirjautua Brellassa tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä saamasi koodin avulla.

Tutustu match making -työkalu Brellaan tästä linkistä

Brellan toteuttamaa verkostoitumisalustaa on jo pitempään hyödynnetty erilaisissa suuremmissa tapahtumissa. Tämä on helpottanut relevanttien sidosryhmien löytämistä ihmisjoukon seasta.

Soteuttamossa vuorovaikutuksen kynnystä madaltaa Brellan ohella osallistujia yhdistävä konteksti, eli soten uudistaminen ja halu olla tavalla tai toisella mukana vaikuttamassa sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen kehityssuuntaan.

Toivotamme kaikki uteliaat ja sotesta kiinnostuneet tahot mukaan verkottumaan – tulitpa sitten miltä toimialalta tai sektorilta tahansa.

Palvelun viestiominaisuuden kautta voit kätevästi vaihtaa ajatuksia ja kartoittaa yhteistyömahdollisuuksia eri osapuolten kanssa. Vain pari klikkausta ja vuorovaikutus voi alkaa!

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?