uutiset
Arvioitu lukuaika 1 min

Uudistuva Sitra vahvistaa talousosaamistaan: haemme pääekonomistia

Sitran tehtävänä on vauhdittaa Suomen kestävää talouskasvua. Nyt etsimme pääekonomistia kirittämään meitä tässä tavoitteessa. Haku tehtävään päättyi 30.6.2024.

Julkaistu

Sitran uusi strategia ja organisaatio tulevat voimaan 1.9.2024. Uuden organisaation keskeisenä tehtävänä on tunnistaa Suomen talouden kestävän kasvun edellytyksiä ja esteitä sekä vahvistaa talouden myönteistä kehitystä.

Haemme nyt joukkoomme pääekonomistia, jonka tehtävänä on seurata ja analysoida Suomen talouden kehitystä yhteiskunnallisten haasteiden ymmärtämiseksi ja ratkaisujen tueksi. Kvartaalien sijasta tarkastelemme asioita ja ilmiöitä, myös talouden kokonaisuutta, pitkällä aikavälillä.

Etsimme sinua, joka olet kiinnostunut analysoimaan Suomen tulevaisuuden kannalta keskeisimpiä kehityskulkuja talouden näkökulmasta ja kehittämään talouden ennakointia.

Sitrassa on jo ennestään joukossaan vahvoja talouden asiantuntijoita. Tuleva pääekonomisti täydentää tätä osaamista. Pääekonomisti sijoittuu uudessa organisaatiossa Ennakointi ja koulutus -toimintoon, mutta roolissaan hän tukee koko organisaatiota.

Lue lisää tehtävästä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään su 30.6.2024.