archived
Arvioitu lukuaika 2 min
Tämä sivu on arkistoitu ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa

Haemme viestinnän kesäharjoittelijaa

Etsimme viestinnän kesäharjoittelijaa energiseen joukkoomme. Sitrassa viestittävää riittää, sillä kun Suomi täyttää 100, Sitra juhlii aktiivisen tulevaisuustyön merkeissä viisikymppisiään. Myös odotettu trendilistamme julkistetaan taas pian.

Julkaistu

Sitrassa on työpöydällä mm. nuorille suunnattu tulevaisuusnäyttely, maailman suurin kiertotalousseminaari ja innostava haastekilpailu. Samaan aikaan työmme suomalaisen yhteiskunnan paremman huomisen varmistamiseksi etenee lukuisissa muissa yhteistyöhankkeissamme.

Haluatko kurkistaa tulevaisuustyöhömme ja tulla harjoittelemaan yhteiskunnallista viestintää? Haku on nyt auki. Olethan ripeä, sillä täytämme paikan heti, kun sopiva kandidaatti löytyy. Työ ajoittuu touko-elokuulle ja on kestoltaan noin 2,5 kuukautta.

Mitä työ sisältää

Viestinnän kesäharjoittelijan tehtäviin kuuluvat viestinnän avustavat tehtävät esimerkiksi tapahtumissamme ja päivittäisviestinnän parissa. Harkkarin tulee olla valmis hyppäämään puikkoihin, jos esimerkiksi tapahtumissa tarvitaan valokuvausta tai vieraiden ohjausta.

Saat myös tilaisuuden osallistua sisällönsuunnitteluun ja toteutukseen digitaalisessa viestinnässämme, jonka näyteikkuna on tulevaisuusmediamme www.sitra.fi.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta kykyä tunnistaa hyvä viestintä ja tarttua myös itse toimeen. Hallitset sosiaalisen median kanavat, yleisimmät toimisto-ohjelmat eikä työ videoidenkaan parissa ole sinulle vierasta. Odotamme myös erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä halua heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Työn monipuolisuuden ja nopean rytmin vuoksi odotamme, että sinulla on jo jonkin verran tuntumaa hektisessä viestintäympäristössä toimimisesta. Olet opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut VTM/FM/KTM tai omaat vastaavat osaamiset. Ymmärrys visuaalisuudesta ja sen oivaltavasta käyttämisestä on iso etu.

Mitä tarjoamme

Energisen työympäristön ja tiimin, jossa monenlaiset osaajat tekevät töitä yhdessä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä kanssamme ennakkoluulotonta viestintää tulevaisuusaiheiden parissa ja oppia koko ajan uutta. Työharjoittelu on palkallinen, laitathan palkkatoiveesi hakemukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Sari Tuori tiistaina 25.4. klo 15-16 ja torstaina 27.4. klo 15-16. Sarin tavoitat numerosta 040-594 1441.

Jätä hakemuksesi viimeistään 4.5.2017 täällä.

Mistä on kyse?