Climate Impact Report 2017

Companies Listed on Nasdaq Helsinki

Julkaistu

ISS-Ethix Climate Solutions on Sitran toimeksiannosta arvioinut Helsingin pörssin päälistalle listautuneiden yhtiöiden ilmastovaikutuksia. Arviointi kohdistuu tilikauden 2016 lukuihin, jotka on raportoitu vuonna 2017.

Kyseessä on järjestyksessä kolmas Nasdaq Helsingin päälistan yhtiöiden ilmastovaikutuksen arviointi. Kuten edellisvuosien raportit, tämäkin raportti analysoi Nasdaq Helsingin päälistan yhtiöiden hiilijalanjälkeä ja ilmastovaikutuksia verrattuna lukuisiin keskeisiin indekseihin, mukaan lukien Nasdaq Tukholma, MSCI ACWI ja erityiset vähähiiliset indeksit. Tämän raportin analyysi ulottuu vielä viimevuotista syvemmälle ja sisältää lisää analysoitavia parametrejä ja kvalitatiivista tutkimusta.

Julkaisun perustiedot

Otsikko

Climate Impact Report 2017

Alaotsikko

Companies Listed on Nasdaq Helsinki

Tekijät

Maximillian Horster, Robert Rosenberg, Fredrik Fogde, Harshpreet Singh, Patrizio Trapletti (ISS-Ethix Climate Solutions)

Julkaisupaikka

Helsinki

Julkaisuvuosi

2018

Julkaisija

Sitra ja ISS-Ethix Climate Solutions

Sivumäärä

49 s.

publication_subject

listatut yhtiöt, pörssiyhtiöt, sijoitukset, sijoittajat, finanssimarkkinat, ilmastonmuutos, hiilijalanjälki, hiili-intensiteetti, kasvihuonekaasupäästöt, kasvihuonekaasut, ilmastoriski, hiiliriski

Hanke

Hiiliriski ja ilmastoriski

Ilmastonmuutos vaikuttaa yritysten liiketoimintaan ja sijoituksiin. Halusimme selkiyttää keskustelua ilmasto- ja hiiliriskeistä ja tarjota työkaluja näiden riskien arviointiin.

Julkaistu

Suosittelemme

Tästä eteenpäin.

Mistä on kyse?