personer

Jaana Villanen

Sitra

Vem?

Jaana är äldre rådgivare i nyckelområdet Kompetensens tid och bidrar med företagsperspektiv till projektet samt ger konkretion då det tas vidare. Hon är en nyfiken sökare som fokuserar på kompetens och utveckling och vill göra världen till en bättre plats att leva i.

Vad?

Det lönar sig att kontakta Jaana om du vill diskutera kompetensutveckling eller hur en vision, mission och värderingar utgör framgångsfaktorer för individer, företag och andra organisationer. Denna jurist som har specialiserat sig i varumärkenas förunderliga värld har visat sin kompetens som rådgivare för företag. Jaana är också yrkespedagog och har arbetat länge med produktutveckling, servicedesign och utbildning. Jaana har skrivit tio faktaböcker som behandlar såväl hemligheterna med produktutveckling som inställningen till utveckling och självstyrning.

Va?

Jaana är en passionerad vandrare och välgörare. Under sommaren 2017 vandrade Jaana 1 534 kilometer från Nuorgam till Hangö på 56 dagar och och samlade samtidigt nästan 700 yrken till kvinnor i utvecklingsländer. Du kan också se Jaana som redaktör i tv-programmet #Huippunaisia. Hennes motto är: Var genom dina handlingar den förändring du vill se i världen.

Vad handlar det om?