personer

Naomi Wuori

Projektkoordinator, Konkurrenskraft genom data

Vem?

Naomi Wuori är projektkoordinator inom projektet Konkurrenskraft genom data. Naomi ser till att projektet framskrider smidigt och stödjer utvecklingen av verksamhetsmodeller för delning och utnyttjande av data för innovationsekosystem.

Vad?

Naomis arbete förenar teori och praktik. Hennes bakgrund finns i den samhällsvetenskapliga forskningsvärlden samt i konsultverksamhet för organisationskulturer.

Hennes pro gradu-avhandling behandlade erfarenheter av jämlikhet och likabemötande hos personer som arbetar i uppstartsekosystem. Naomi vill skapa en grogrund för en jämlik och engagerande diskussion via empati och nyfikenhet. Hon njuter av att spjälka upp stora helheter i lättillgängliga delar.

Va?

På fritiden kan Naomi hittas bokstavligen med händerna i leran. Hon njuter av hantverk och gör gärna lerskulpturer. Naomi känner sig hemma i naturen, och årets höjdpunkt för henne är en traditionell vildmarksvandring i Lappland.

Naomi är intresserad av den interaktiva teknikens roll i samhällets förändring och hur en språngbräda kunde skapas för den till exempel med hjälp av videospel.