personer

Niina Nevala

Assistent, Demokrati och delaktighet

Vem?

Niina arbetar som assistent för projektet Nya sätt att påverka och inom temat Demokrati och delaktighet. Niinas arbetsuppgifter omfattar organisering av evenemang och tillställningar, organisering av intressentgruppmöten, administrering av kundrelationer, stöduppgifter inom projektarbete och assistans vid upphandlings- och avtalsprocesser.

Vad?

Kontakta Niina, om du vill boka ett möte eller till exempel ordna ett evenemang i samarbete med oss. Niina har tidigare arbetat såväl med immateriella rättigheter som projektarbete och har därtill innehaft olika roller inom kundtjänst, där hon har fått jobba både med finländska och internationella kunder. Till utbildningen är Niina filosofie magister. Hon betraktar världen ur ett humanistiskt perspektiv och samarbetar gärna med människor från olika branscher. Tidigare arbetserfarenhet har lärt Niina ett kundorienterat förhållningssätt och vikten av ett gott samarbete. Det har varit särskilt viktigt i arbetet med intressentgrupper.

Va?

Allt som främjar välmåendet ligger Niina varmt om hjärtat: hon tycker om att (vinter)bada, bada bastu (exotiskt eller helt vanligt), se på nya filmer och spela olika bollspel. Niina är en ivrig bänkidrottare, men tycker också om att röra på sig ute i naturen. Hon ger sig gärna ut på en paddlingsutfärd eller sätter sig och njuter av matsäck på en skogsklippa. Niina gillar också att vandra runt på museer och hon tror att allt fler konstupplevelser i framtiden kommer att vara interaktiva.