personer

Sanna Rekola

Expert, Förutse

Vem?

Sanna jobbar som expert inom projektet Bildning+, där målet är att ventilera uppfattningar om bildning under detta årtusende. Sanna vill se bildning som en förändringskraft, som används för att skapa hållbar välfärd och ett betydelsefullt liv inom gränserna för jordens bärkraft.

Vad?

Sanna är intresserad av samhällelig förändring och dess mekanismer. Teman kring transformativt lärande, delaktighet och aktivt medborgarskap ligger henne varmt om hjärtat. Var och en av oss kan växa och bli förändringsagenter!

Tidigare arbetade hon på Fingo, takorganisationen för utvecklingsorganisationer, som expert inom global fostran. Till utbildningen är Sanna filosofie magister med en omfattande samhällsvetenskaplig twist.

Va?

Sanna älskar museer, strövtåg i skogen och långa middagar med vänner. På sommarkvällar kan du hitta henne på Blåbärslandet, där hon beundrar solnedgången.

Sanna tror att allt fler människor i framtiden kommer att finna betydelse i gärningar som värnar om jordklotet och främjar det gemensamma goda.