personer

Taina Hanikka

Expert, Människor och kultur

Vem?

Taina Hanikka arbetar som expert på personalutveckling vid Sitra. Hon är en passionerad utvecklare av arbetsgemenskaper som tycker att människorna i framtidshuset är Sitras pulserande hjärta.

Taina utvecklar Sitras kultur och chefsarbete och hjälper sitramedarbetare att blomstra i sitt arbete. Hon anser att det som är mest intressant sker vid organisationens gränsytor och i utkanten av den egna bekvämlighetszonen.

Vad?

Det lönar sig att kontakta Taina i frågor som berör utveckling av sitramedarbetarnas kompetens.

Hon har tidigare arbetat med utveckling av kommunikationskompetensen vid Infor och med kommunikationsuppgifter vid Kemira. Hon har erfarenhet av att leda nätverk samt av försäljnings- och marknadsföringsarbete, digital kommunikation och produktutveckling.

Va?

På fritiden gillar Taina utflykter i naturen, morgondimma över sjön, konstutställningar och Netflix serier för sci fi-nördar.

Hon tror att framtiden kommer att se ut precis så som vi föreställer oss den. Därför lönar det sig att föreställa sig sådana spännande, härliga och intressanta saker som man tillsammans med robot- och mänskliga vänner kan uppleva i framtiden.