Tuula Sjöstedt

Expert, Kommunikation och samarbetsrelationer, Sitra


Tuula Sjöstedt ansvarar för kommunikationen i anslutning till kolneutral cirkulär ekonomi, energi och klimat på Sitra.

Vem?

Tuula Sjöstedt ansvarar för kommunikationen i anslutning till kolneutral cirkulär ekonomi, energi och klimat på Sitra, speciellt hos internationella projekt liksom det globala forumet om cirkulär ekonomi (WCEF). Hon sammanfattar information, uppmuntrar, sparrar och puffar (vid behov) på sina kolleger och samarbetspartner. Av centrala mål och fakta samlar hon intressant innehåll för olika målgrupper och kanaler som är viktiga för dem.

Vad?

Tuula har över 20 års erfarenhet av att planera, genomföra och leda kommunikation i Finland och Tyskland. Till utbildningen är hon tradenom och kommunikationschef. Hon har även breda nätverk inom kommunikationsbranchen utanför Sitra.

Kontakta Tuula om du har frågor om energi, klimat, hållbar utveckling eller kapitalinvestering, eller om våra svenska och engelska webbtjänster.

Va?

På fritiden sysslar Tuula med orientalisk dans och yoga. Hon sjunger i Sitras husband. God mat och samvaro med familj och vänner njuter hon också av.

Tuula förutspår att kommunikationsfärdigheter parallellt med tekniskt kunnande kommer att vara ett trumfkort i arbetslivet om fem år.

Från denna författare

Läst den än?