archived
Beräknad läsningstid 2 min
Detta inlägg har arkiverats och kan innehålla inaktuellt information

Vi ska snart fira jul

Vi önskar er en avkopplande julhelg och ett inspirerande jubileumsår 2017!

Publicerad

I juletider faller det sig naturligt att tacka. Året har varit fartfyllt och givande. För det vill vi rikta ett stort tack till våra partner. Vi på Sitra har haft äran och glädjen att möta och sammanföra experter från de mest varierande områden. Tillsammans har vi samarbetat med nära förankring till vardagen för att det finländska samhället ska fungera så bra som möjligt även i framtiden. 

Vår gemensamma framtid är nära och den består av vardagliga ting: värme, välbefinnande, hälsa, kunnande, människorelationer, jämlikhet, fungerande trafik och blåbärsskogar. Att varje finländare kan leva ett bra liv inom jordens gränser.

Finland firar inom kort sin 100-åriga självständighet och samtidigt firar vi 50-åriga Sitra. Sitra var riksdagens gåva till det 50-åriga självständiga Finland. Vårt gemensamma födelsedagsfirande börjar med evenemanget Ljus för framtiden som hålls den 12 januari 2017. Den januarimorgonen kommer vi att finnas på Östersjötorget i Gräsviken för att träffa grannar, bekanta och förbipasserande – vi hoppas ser dig där. 

Vi önskar er en avkopplande julhelg och ett inspirerande jubileumsår 2017!

Mikko Kosonen och personalen på Sitra