personer

Minna Parkkonen

Assistent, Konkurrenskraft genom data

Vem?

Minna arbetar som projektassistent i projektet Vägkarta för dataekonomi. Hon stöder sitt team så att de hektiska arbetsdagarna ska flyta så friktionsfritt som möjligt och allt ska hållas i ordning. Hon tar också hand om praktiska arrangemang kring evenemang och tillställningar så att alla deltagare nöjda kan lämna evenemanget.

Vad?

Kontakta Minna angående vilka som helst frågor om projektet Vägkarta för dataekonomi. Minna har en lång och mångsidig erfarenhet av olika assistentuppgifter i stora internationella företag. Genom dem har hon fått mycket erfarenhet bland annat av att ordna tillställningar och evenemang, om vardagsrutiner samt människokännedom.

För Minna är det särskilt viktigt att det ska vara trevligt att vara på jobbet. Frågor som gäller arbetshälsa och arbetsglädje ligger Minna varmt om hjärtat, men utan att förglömma individens eget välbefinnande. Hon är redo att arbeta för att främja dessa frågor samt för att hjälpa och stödja sina kollegor.

Minna är utbildad till tradenom, HSO. Dessutom har hon gått på personalcoachnings- och health coach-kurser, och inspirerad av kurserna har hon nästan alltid en bok om dessa teman på sitt nattduksbord.

Va?

På fritiden idrottar Minna på gruppträningspass, försvinner sommartid ut i skärgården och tillbringar tid med familj och vänner. Hon vidgar sina vyer genom att resa och bekanta sig med de underverk som livet för med sig.

Minna funderar över hur saker och ting påverkar de människor som berörs och att allt till slut ordnar sig till det bästa.