ihmiset

Minna Parkkonen

Assistentti, Datatalouden tiekartta, Sitra

Kuka?

Minna häärii assistenttina Osaamisen aika -projektissa. Hän tukee tiimiään, jotta hektiset työpäivät sujuvat mahdollisimman mutkattomasti. Hän huolehtii tapahtumien ja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä niin, että kaikki osallistujat saavat tilaisuuksista mahdollisimman paljon irti ja jatkavat matkaansa hyvillä mielin.

Mitä?

Olethan yhteydessä Minnaan, jos sinulle tulee mitä tahansa Osaamisen aika -projektiin liittyvää kysyttävää. Minnalla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista assistentin tehtävistä isoissa kansainvälisissä yrityksissä. Niiden myötä on karttunut rutkasti kokemusta mm. tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä, arjen rutiineista sekä ihmistuntemuksesta.

Minnalle on erityisen tärkeää, että töihin on kiva tulla. Työhyvinvointiasiat ja työssä jaksaminen ovat lähellä Minnan sydäntä unohtamatta kuitenkaan yksilön omaa hyvinvointia. Hän on valmis tekemään töitä näiden asioiden eteen sekä auttamaan ja tukemaan kollegoita.

Koulutukseltaan Minna on tradenomi, HSO. Lisäksi hän on suorittanut henkilöstövalmennus- sekä health coach -kurssit, joiden innoittamana yöpöydällä on lähes aina jokin ko. aiheisiin liittyvä kirja.

Häh?

Vapaa-ajalla Minna hikoilee ryhmäliikuntatunneilla, katoaa saaristoon ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Maailmankatsomustaan hän avartaa matkustamalla ja tutustumalla elämän eteen tuomiin ihmetyksiin.

Minna uskoo vahvasti, että elinikäinen oppiminen tulee korostumaan entisestään aikuisten työssäkäyvien keskuudessa. On oltava valmis ottamaan oppeja vastaan avoimin mielin ja hyväksyttävä työelämän jatkuva muutos.

Mistä on kyse?