ihmiset

Minna Parkkonen

Assistentti, Data ja kilpailukyky

Kuka?

Minna työskentelee projektiassistenttina Datatalouden tiekartta -projektissa. Hän tukee tiimiään, jotta hektiset työpäivät sujuvat mahdollisimman mutkattomasti ja asiat pysyvät järjestyksessä. Hän huolehtii myös tapahtumien ja tilaisuuksien käytännön järjestelyistä niin, että kaikki osallistujat lähtevät tilaisuudesta hyvillä mielin.

Mitä?

Olethan yhteydessä Minnaan, jos sinulle tulee mitä tahansa Datatalouden tiekartta -projektiin liittyvää kysyttävää. Minnalla on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisista assistentin tehtävistä isoissa kansainvälisissä yrityksissä. Niiden myötä on karttunut rutkasti kokemusta mm. tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä, arjen rutiineista sekä ihmistuntemuksesta.

Minnalle on erityisen tärkeää, että töissä on kiva olla. Työhyvinvointiasiat ja työssä jaksaminen ovat lähellä Minnan sydäntä unohtamatta kuitenkaan yksilön omaa hyvinvointia. Hän on valmis tekemään töitä näiden asioiden eteen sekä auttamaan ja tukemaan kollegoita.

Koulutukseltaan Minna on tradenomi, HSO. Lisäksi hän on suorittanut henkilöstövalmennus- sekä health coach -kurssit, joiden innoittamana yöpöydällä on lähes aina jokin ko. aiheisiin liittyvä kirja.

Häh?

Vapaa-ajalla Minna kuntoilee ryhmäliikuntatunneilla, kesäisin katoaa saaristoon ja viettää aikaa perheen sekä ystävien kanssa. Maailmankatsomustaan hän avartaa matkustelemalla ja tutustumalla elämän eteen tuomiin ihmetyksiin.

Minna ajattelee asioiden vaikutusta siihen liittyviin ihmisiin ja uskoo, että asiat järjestyvät lopulta parhain päin.

Mistä on kyse?