ihmiset

Anna Wartiovaara

Johtava asiantuntija, Viestintä ja yhteistyösuhteet, Sitra

Kuka?

Anna Solovjew-Wartiovaara on tulevaisuusviestijä. Hän vastaa Sitran ennakointi- ja strategiatoiminnan viestinnästä. Käytännössä hän yrittää tehdä tulevaisuustiedosta, -ajattelusta ja -taidoista mahdollisimman ymmärrettävää ja kiinnostavaa sekä saada tulevaisuuskeskusteluun mukaan yhä suuremman joukon ihmisiä. Annan työpöydällä on tällä hetkellä myös työyhteisöviestinnän kehittäminen.

Mitä?

Annan tausta on sekoitus viestintää, yrityskulttuuria ja mediaa. Anna on työskennellyt niin konsulttina viestinnän ja yrityskulttuurin parissa, tuottajana nuorille suunnatussa some-projektissa, henkilöstön kehittäjänä kuin toimitussihteerinä ja toimittajana uutisissa. Anna on sydämeltään sparraaja, kehittäjä ja muutoksen tekijä: aina miettimässä, voisiko asioita tehdä jotenkin uudella tavalla ja paremmin kuin ennen.

Anna on valtiotieteiden maisteri pääaineenaan viestintä. Lisäksi hän on opiskellut tulevaisuustutkimuksen perusopinnot Turun yliopiston avoimessa yliopistossa.

Annaan kannattaa olla yhteydessä, jos haluaa jutella siitä, miten viestintä voi auttaa kestävän tulevaisuuden rakentamisessa.

Häh?

Anna tykkää huonoista vitseistä ja mahdollisimman oudoista joulupaidoista – sekä Daruden Sandstormista. Tulevaisuudessa Anna on todennäköisesti änärimutsi eli vapaa-aika kuluu tällä hetkellä pitkälti jäähallilla.