Rise and shine! Heräämö on astetta kutkuttavampi aamun aloitus ja tulevaisuutta tekevien yhteisö.

Heräämöt 2023

2.3.

Vastuullisuusajattelu yhteiskunnallisen muutoksen vauhdittajana

Vieraina WhyCo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt sekä YK:n Global Compactin Suomen paikallisverkoston pääsihteeri Marja Innanen

17.3

Millaisista valinnoista syntyy tulevaisuuden reilu ja kestävä talous?

Puhuja kestävyyspaneelin pj. Lassi Linnanen. Haastateltavina Kimmo Lipponen (FIBS ry.), Matti Ylönen (Helsingin yliopisto), Anni Marttinen, Soste ry. 

20.4.

Miten globaalit trendit haastavat huomisen taloutta ja talouspolitiikaa? 

Vieraina Trendikatsauksiin Sitrassa perehtynyt Ines Gullichsen, nykyinen Valtiontalouden tarkastusviraston ylitarkastaja, Vanhempi neuvonantaja Julia Jousilahti (Demos Helsinki), Petri Rouvinen (Elinkeinoelämän tutkimuslaitos) sekä Timo Harjuniemi (Helsingin yliopisto)

3.5.

Johtajuutta uudistamalla kohti systeemistä muutosta

Vieraina Futuricen strategia- ja kulttuurijohtaja Eeva Raita sekä Adalyonin operatiivinen johtaja Krista Kauppi

30.5.–2.6.

Olemmeko valmiita heräämään uusintavaan talouteen? 

Mikä Heräämö?

Heräämöt ovat aamunavauksia, jotka koostuvat puheenvuoroista, verkostoitumishetkistä ja keskustelusta kahvin, teekupin tai smoothien äärellä – ihan valintasi mukaan. 

Heräämössä innostumme yhdessä yhteiskunnallisen muutoksen tekemisestä, ja kehitämme keinoja, joilla tarttua viheliäisiin ongelmiin. Joka toinen kuukausi zoomaamme yhteiskunnallisen muutoksen uusimpiin trendeihin ja joka toinen kuukausi talouden tulevaisuutta luotaaviin kysymyksiin.

Pääset tapaamaan vuorotellen yhteiskunnallisen muutoksen ja tulevaisuuden talouden kansainvälisiä edelläkävijöitä sekä kotimaisia tekijöitä, jotka jakavat oppejaan ja auttavat meitä laajentamaan ymmärrystämme kiinnostavien esimerkkien kautta, teoreettisia viitekehyksiä unohtamatta. 

Valitse kahdesta – tai osallistu vaikka molempiin. Kaikkien Heräämöjen tavoite on sama: muutos kohti reilua, kestävää ja innostavaa tulevaisuutta.

Varoitus: Heräämö saattaa aiheuttaa yhteisöllistä hurmosta. 

Heräämö lupaa

Miten mukaan?

Voit liittyä mukaan Teamsissä (tai Zoomissa) ja toisinaan myös livenä Ruoholahdessa – ja tulevaisuudessa missä vain!

Mistä tietoa?

Saat tietoa Heräämöistä Sitran uutiskirjeistä, tapahtumasivuilta ja Sitran somekanavista.

Tapahtuman aineistot lisätään tapahtuman sivuille viikon kuluessa lähetyksestä.  

Yhteisö, johon sinulla on VIP-jäsenyys

Jokainen Heräämö herättää tulevaisuusnäkökulmien, vuorovaikutuksen ja yhteisöllisen oppimisen äärelle, jää hetkeksi – tai viivy pidemmän aikaa -periaatteella.   

Heräämöistä livetwiitataan Sitran Twitter-tilillä tapahtuman aikaan. Jätä siis näkökulmasi keskusteluun tai levitä sanomaa (#Heräämö). 

Ja kun toisinaan nousee tarve jatkaa keskustelua ja jatkojalostaa näkökulmia yhteisöllisesti, onnistuu se esimerkiksi Facebookin Muutoksentekijöiden yhteisössä, jossa viihtyy jo 3 500 muutoksentekijää yli sektorien. 

Suosittelemme

Aiemmat Heräämöt

Keräämme Heräämöjen materiaalit aina tilaisuuden jälkeen yhteen. Linkit tapahtumasivuille (sis. materiaalit) löydät alta.

2023

2022

2021

2020

2019

Ota yhteyttä

Mistä on kyse?