SITRA TYÖPAIKKANA

Oletko sydämeltäsi maailmanparantaja, osaamiseltasi asiantuntija ja asenteeltasi tekijä? Ehkä tuleva sitralainen?

Tulevaisuustyö on yhteistyötä

Asiantuntijaorganisaation vahvuus on aina sen osaamisessa, ihmisissä. Niin myös Sitrassa. Sitralainen tulevaisuustyö on mitä suurimmassa määrin yhteistyötä, jossa yhdistyvät tieto ja tekeminen. Työ on vaativaa asiantuntijatyötä, jossa tarvitaan tiukan substanssiosaamisen lisäksi käytännön kokemusta projektityöstä sekä laajoja yhteistyöverkostoja – tai ainakin halua niiden rakentamiseen. Sitra ei ole tiedon panttaajan paikka ollenkaan: uskomme että paras tulos syntyy yhdessä.

Monipuolisuus on suuri rikkaus

Työmme on projektiluonteista, ja siksi noin puolet talon väestä on määräaikaisessa työsuhteessa. Henkilöstörakenne tukee monenlaista tekemistä ja aihealueesta toiseen siirtymistä.

Joukostamme löytyy alansa pitkän linjan huippuasiantuntijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia, mutta myös aivan uransa alussa olevia osaajia. Pääsääntöisesti sitralaiset ovat korkeasti koulutettua väkeä: noin 70 %:lla on korkeakoulututkinto, ja 20 sitralaisella myös lisensiaatin tai tohtorin tutkinto.

Erilaiset työsuhteet tukevat monimuotoisuutta: osa-aikaisia sitralaisia löytyy niin päivätyöstään eläköityneistä, opintojaan vasta päättävistä kuin perhevapaalla olevista. Vaikka koulutus- ja kokemustaustamme ovat hyvin erilaiset, meitä yhdistää asiantuntijuus ja intohimo oman alamme ja suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen. Monipuolinen henkilöstö on suuri rikkaus.

Sinustako tulevaisuudentekijä?

Sydämemme sykkii huomisen menestyvälle Suomelle, ja otamme tehtävämme vakavasti – emme kuitenkaan ryppyotsaisesti (oikeasti, meillä on tosi hyvä meininki!).

Meitä sitralaisia on noin 150, ja lisää osaajia haetaan tuon tuosta (vuonna 2016 meillä aloitti nelisenkymmentä uutta työntekijää). Oletko Sinä seuraava uusi kollegamme? Ilmoitamme vapaista työpaikoista tällä sivulla, mutta myös Facebook-sivuillamme sekä Twitterissä (jotka kannattaa tietenkin muutenkin laittaa aktiiviseen seurantaan!).

Lisätietoa Sitrasta työpaikkana ja avoimista työpaikoistamme antaa Kirsi Jyly. Voit myös jättää avoimen hakemuksen täällä.

Avoimet työpaikat

Etkö löytänyt mitään itsellesi sopivaa? Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

ALOITA TÄSTÄ

Toimintakertomus kannattaisi ehkä lukea...

OTA YHTEYTTÄ

Kuulemisiin!

Mistä on kyse?