Live
HERÄÄMÖ: Kestävän kehityksen esteet ja niiden ylittäminen
Verkkotapahtuma

HERÄÄMÖ: Kestävän kehityksen esteet ja niiden ylittäminen

Mikä kestävyyshankkeita jarruttaa ja miten esteiden yli päästään? Kestävyysprovokaattori Leyla Acaroglu haastaa ajatuksiamme kestävästä kehityksestä.

Tilaisuuden materiaalit

Riina Pulkkisen visualisointi
Visualisointi Leyla Acaroglun Puheenvuorosta

Linkit

The Decade of Disruption: Future of the Sustainable Workplace (lataa raportti)
Six Steps to Sustainability in Business (ilmainen E-kirja)
Sustainability in Business & Workplace Program Series

Tilaisuuden kuvaus

Syksyn viimeisessä Heräämössä australialainen kestävyysprovokaattori Leyla Acaroglu kutsuu meidät pohtimaan, millaisia esteitä kohtaamme kestäviä ratkaisuja kehittäessämme ja löytämään tapoja ylittää ne. Etsimme Leylan johdolla keinoja, joilla jokainen yksilö ja organisaatio voivat aktiivisesti toimia kestävän kehityksen muutoksentekijöinä.
Järjestämme tilaisuuden virtuaalisesti Zoomissa ja striimaamme sen suorana Sitran YouTube-kanavalla.

Kuka Leyla Acaroglu?

Leyla Acaroglu (PhD) on UNEP Champion of the World -palkittu kestävän kehityksen ja kiertotalouden asiantuntija. Hän on kehittänyt Disruptive Design -menetelmän, joka yhdistelee systeemiajattelua, muotoiluajattelua ja kestävyystieteitä. Leylan yli miljoona katselukertaa keränneestä TED-puheenvuorosta voit hakea esimakua tulevasta.

Mikä HERÄÄMÖ?

Sitra Labin HERÄÄMÖ-tapahtumasarjassa palastellaan yhteiskunnallisen muutoksen tekemistä ja tutkitaan keinoja tarttua viheliäisiin ongelmiin. HERÄÄMÖ:ssä pääset tapaamaan yhteiskunnallisen muutoksen tekemisen kansainvälisiä edelläkävijöitä sekä kotimaisia tekijöitä, jotka jakavat oppejaan ja auttavat meitä laajentamaan ymmärrystämme kiinnostavien casejen kautta, teoreettisia viitekehyksiä unohtamatta.

HERÄÄMÖt ovat kahden tunnin aamunavauksia ja koostuvat informatiivisestä esityksestä sekä verkostoitumishetkistä. Tilaisuuden lopussa on mahdollisuus jäädä juttelemaan vapaamuotoisesti puhujien kanssa.

HERÄÄMÖ on Sitra Labin Muutoksentekijöiden yhteisön tapahtumasarja. Mikäli olet henkilö, joka haluaa laajentaa horisonttiaan yhteiskunnalliseen positiiviseen muutokseen liittyen ja verkostoitua muiden tulevaisuutta rakentavien tahojen kanssa – tervetuloa mukaan!

Lisää tätä?

Liity mukaan keskusteluun Muutoksentekijöiden yhteisöön Facebookissa.

Tilaa kerran kuussa lähetettävät uusimmat päivitykset liittymällä Sitra Labin sähköpostilistalle.

Mistä on kyse?